Γιώργος Σαμπάνης: «Για όσα έχουν δει τα μάτια μου είμαι πολύ προσγειωμένος»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Για όσα έχουν δει τα μάτια μου είμαι πολύ προσγειωμένος»

Έχει αντιμετωπίσει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα τον θρύλο Ατο Μπόλτον, στα χρόνια που έκανε πρωταθλητισμό στον στίβο. Έχει δισκογραφήσει 230 τραγούδια - θυμάται, μάλιστα, καθένα με το όνομα του. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με τραγούδια πάνω στα οποία θεμελιώθηκαν καριέρες συναδέλφων του. Έχει εμφανιστεί μπροστά σε χιλιάδες κοινού. Eίναι ο Γιώργος Σαμπάνης και σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τους παιδικούς του «ήρωες», τις δυσκολίες που κρύβει η νύχτα αλλά και το… κέρδος!

«Ο Νταλάρας, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες από παιδί με ευλόγησε ο Θεός στον Νταλάρα να γράψω έναν δίσκο και με τον Πάνο Κατσιμίχα κάνω ένα ντουέτο. Όταν έγραψα το τραγούδι ήμουν χάλια. Ο ίδιος αποφάσισε να το πούμε μαζί. Πιστεύεις ότι ήξερα πως θα πάει στο νούμερο ένα και θα κάνει επτά εκατομμύρια views; Απλά είχα την ανάγκη να το πω. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν υπάρχει, γιατί το "Για κάποιο λόγο" το απέρριψαν επτά τραγουδιστές πριν το πει ο Οικονομόπουλος και γίνει επιτυχία; Να θυμώσω που ο άλλος δεν θέλει να πει τραγούδι μου; Αυτό το κάνει ένας ανώριμος, εγωπαθής άνθρωπος. Ποιος ο λόγος να θυμώσω; Κάθε τραγούδι βρίσκει τελικά τον δρόμο του».


Η ΝΥΧΤΑ
«Είναι μεγάλη μου χαρά να βγαίνω και να τραγουδάω live στο μαγαζί. Ο κόσμος δουλεύει οχτάωρα και δωδεκάωρα κάθε μέρα. Θα παραπονεθώ εγώ που δούλευα Παρασκευή και Σάββατο επτά ώρες; Με ποιο δικαίωμα; Ναι, η νύχτα είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο να κοιμάσαι στις 9 το πρωί και να ξυπνάς στις 3 το μεσημέρι. Γερνάς. Η νύχτα επίσης είναι δύσκολη από την άποψη ότι απαιτεί πολλά πράγματα: φοβερή συγκέντρωση, φωνή σε πολύ καλή κατάσταση, να αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, ειδικά όταν πίνουν. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά οι περισσότερες ημέρες είναι πολύ ευχάριστες και όμορφες».


ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
«Πώς λες να νιώθω όταν κάποιος μου λέει ότι έκανε πρόταση γάμου στο κορίτσι του με ένα δικό μου τραγούδι; Εκφράζεις ανθρώπους που χωρίς να σε ξέρουν μπαίνεις στην ψυχή τους. Είσαι ο Γιώργος τους ή ο Σαμπάναρος, όπως λένε. Αυτό δεν πληρώνεται με λόγια, ούτε με λεφτά. Είναι σπουδαίο. Είναι μια αγκαλιά για μένα όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που μου δίνουν το δικαίωμα να υπάρχω. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και προσπαθώ να μην απογοητεύω τους ανθρώπους. Προσπαθώ να είμαι σοβαρός, να μη λέω σαχλαμάρες, να μην κυνηγάω τα εφήμερα hits. Τοποθετώ τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Δεν τα μεγαλοποιώ. Ούτε τον εαυτό μου ούτε τα πράγματα. Για όσα έχουν δει τα μάτια μου είμαι πολύ προσγειωμένος», λέει ο ίδιος στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved