Shaya: Tο Pop Stars, oι Ηi-5  και το… reunion!
Showbiz

Shaya: Tο Pop Stars, oι Ηi-5 και το… reunion!

Η Shaya μετακόμισε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία μαζί με τη μητέρα της και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό show, μέσω του οποίου δημιουργήθηκαν οι Hi-5, οι «Ελληνίδες Spice Girls», όπως τις είχαν αποκαλέσει. H ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της και αναφέρεται τόσο στην εμπειρία της από το μουσικό ριάλιτι όσο και στο κεφαλαίο Hi – 5.

Πήρες μέρος σε ένα από τα πρώτα μουσικά realities στην Ελλάδα, το «Pop Stars». Πώς ήταν η φάση τότε;
«Ήταν όμορφη εμπειρία γενικά. Με έστειλαν κάτι φίλοι μου λέγοντάς μου ότι μου ταίριαζε. Εγώ πήγα άνετη, αλλά επειδή επρόκειτο για διαγωνισμό, υπήρχε και το άγχος, το οποίο όσο περνούσε ο καιρός γινόταν πιο έντονο, ειδικά προς το τέλος, που ήθελα πια να κερδίσω».

Κεφάλαιο Hi-5. Κάνατε μεγάλη επιτυχία ως girl band μετά το τέλος του reality. Γιατί διαλυθήκατε τόσο γρήγορα;
«Δεν ήταν στο χέρι μας. Σταμάτησε τότε η ελληνική παραγωγή της Warner Music, οπότε εμείς κατευθείαν μείναμε χωρίς δισκογραφικό συμβόλαιο. Δεν βρέθηκε κάποια άλλη εταιρία για να πάρει στο δυναμικό της τις Hi-5 όπως ήταν και έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε η καθεμία μόνη της. Αν δεν είχε συμβεί αυτό με την εταιρία, πιστεύω πως οι Hi-5 θα είχαν κάνει μαζί αρκετά βήματα. Είχαμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και, φυσικά, έχουμε επικοινωνία μέχρι σήμερα».


Με το reunion τι γίνεται; Το συζητάτε χρόνια και δεν… κάθεται!
«Πραγματικά δεν… κάθεται, όμως (γέλια). Τώρα, που είχαμε φτάσει τόσο κοντά, ήρθε ο κορονοϊός και τα ανέτρεψε όλα πάλι».

Ποιες συνεργασίες σου μετά τις Hi-5 ξεχωρίζεις;
«Σίγουρα, το «Πριν σε γνωρίσω», το κομμάτι που έκανα με τους Stavento, ήταν πολύ σημαντικό, γιατί οδήγησε κατά κάποιο τρόπο τα μουσικά βήματά μου εκεί που ήθελα, δίνοντάς μου περισσότερη δύναμη. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Μαρτάκη στην ταινία της Disney «High School Musical 3: Senior Year» ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι που το φανταζόμουν από μικρή, γιατί είχα τρέλα με τις ταινίες της Disney και τα τραγούδια τους. Μετά ήρθε το «Far from everything», που ήταν ακριβώς το στιλ της μουσικής που ήθελα να ακολουθήσω και έγινε μεγάλη επιτυχία. Και, βέβαια, το ότι ανοίξαμε με τον Mark Angelo μια συναυλία του David Guetta ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα. Δεν έχω κανένα παράπονο από επιτυχίες, αλλά σίγουρα αυτά τα τέσσερα με βοήθησαν πολύ και μου δώσανε δύναμη να συνεχίσω να ονειρεύομαι», λέει στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved