Ζαρίφη: Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια! Έχασε κιλά και το στιλ της είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Ζαρίφη: Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια! Έχασε κιλά και το στιλ της είναι το κάτι άλλο

Είναι ένα κορίτσι που όταν λείπει από την τηλεόραση, η απουσία της είναι αισθητή. Είναι η Κατερίνα Ζαρίφη και το comeback της το τηλεοπτικό μέσα από τη νέα εκπομπή του Mega «Roomies», σηματοδότησε και μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Για χρόνια ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και όπως δείχνουν τα πράγματα οι δρόμοι τους μάλλον θα ξανασυναντηθούν στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη για το Μεγάλο Κανάλι.

«Το κορίτσι μου επιστρέφει κι έχω μεγάλη χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολύ πράγμα κι είδες έχει σταριλίκι που ακόμα ενδιαφέρει τον κόσμο. Αγαπώ την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της», είχε πει η Κατερίνα σε πρόσφατες δηλώσεις ωστόσο δεν αποκλείεται να τη δούμε και με δική της εκπομπή στο κανάλι.

Και όσο τα χρόνια περνούν και η Κατερίνα ωριμάζει επαγγελματικά στη ζωή της έρχονται και αλλαγές που πραγματικά την έχουν κάνει άλλο άνθρωπο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει αυτό που χρόνια ήθελε, να χάσει εκείνα τα περιττά κιλά που ενδεχομένως την ενοχλούσαν. Έχει χάσει πάνω από είκοσι κιλά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού», είχε πει ενώ είχε αποκαλύψει πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό. Μάλιστα, είχε αναφέρει:

«Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

Μαζί με την απώλεια των κιλών ήρθε και η αλλαγή στο στιλ της.

Η Κατερίνα πλέον φοράει πιο φωτεινά χρώματα σε πιο στενές γραμμές ενώ αυτή η στιλιστική της αλλαγή έχει φέρει «βροχή» κολακευτικών σχολίων στα social media.

Χρωματιστά πουκάμισα, στενά παντελόνια με λεπτομέρειες, φορέματα, είναι μερικές από τις επιλογές της και μας αρέσει πολύ!

Δες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved