Καίτη Φίνου: Τα συγκλονιστικά λόγια για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη
Showbiz

Καίτη Φίνου: Τα συγκλονιστικά λόγια για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης και η Καίτη Φίνου ανήρτησε ένα συγκινητικό  μήνυμα στα social media! 

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου 2017, σε ηλικία 66 ετών και έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Καίτη Φίνου που υπήρξε για χρόνια σύντροφός του και συνεργάτιδά του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σαν σήμερα το 2017 και είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνάνε ποτέ.

«21 Απριλίου 2017. 4 χρόνια Σταθάκο μου….. Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου…..

Φύγατε αγαπημένοι άνθρωποι που σημάδεψαν την καρδιά μου και την ζωή μου….και τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις…..θα σας συναντήσω κι εγώ, ελπίζω γρήγορα.

Δεν έχω καταλάβει γιατί με επέλεξε ο Θεός να βιώσω τόσες απώλειες. Κάτι μάλλον “χρωστάω” στην ζωή και πρέπει να κλείσει ο κύκλος…..

Σ’ αγαπώ Στάθη μου, φίλησέ τες μου» έγραψε xχαρακτηριστικά αναφερόμενη στις δύο αδελφές της, που τις έχασε.

Tη συγκίνηση της για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τον θάνατο του αγαπημένου της Στάθη Ψάλτη εκφράζει με ανάρτησή της η Καίτη Φίνου και θα δείτε παρακάτω τις κοινές φωτογραφίες που ανήρτησε με τον αξέχαστο ηθοποιό!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2014, ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Πέθανε στις 21 Απριλίου 2017, στο Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" όπου νοσηλευόταν από τον Μάρτιο του 2017, με καρκίνο στους πνεύμονες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved