Ελένη Καρακάση: «Ο κόσμος θα κρίνει την επόμενη μέρα στο θέατρο»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Ο κόσμος θα κρίνει την επόμενη μέρα στο θέατρο»

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Σχολίασε επίσης και τα γεγονότα με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Στενοχωρήθηκες με όλα αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για κάποιους συντελεστές του θεάτρου;

Φυσικά στενοχωρήθηκα. Κάποια πράγματα τα είχα ακούσει, αλλά δεν περίμενα αυτή την έκταση. Από την άλλη, πρέπει να έρθει η κάθαρση. Ξεκινώντας από τον αθλητισμό και τη Σοφία Μπεκατώρου, μετά πήρε ο σκυτάλη η Ζέτα Δούκα για τον δικό μας χώρο και καλό είναι να πάρουν τη σκυτάλη οι άνθρωποι και στους υπόλοιπους χώρους και να βρουν το θάρρος να μιλήσουν. Αυτά δεν γίνονται μόνο στον αθλητισμό και στο θέατρο. Απλά, είναι δύο χώροι που είναι πιο ενδιαφέροντες στον κόσμο, γιατί υπάρχουν πρόσωπα πιο αναγνωρίσιμα. Ο καθένας έχει να σου πει μία ιστορία που έχει συμβεί στον δικό του χώρο.

Ποια είναι η επόμενη μέρα στο θέατρο;

Αρχικά θα πρέπει να ανοίξουν τα θέατρα κάποια στιγμή. Και να υπάρξει μια μέριμνα για όλους τους ανθρώπους και τις ειδικότητες που δουλεύουν σε αυτόν τον χώρο. Τώρα σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, όλα εξαρτώνται από τον κόσμο. Εκείνος θα κρίνει τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Από αυτόν εξαρτάται. Ο κόσμος αγάπησε τις «Μέλισσες» και πήγαμε δεύτερη χρονιά. Αν ο κόσμος δεν μας έβλεπε, δεν θα ήταν οι «Μέλισσες» δύο χρονιές έτσι.

Σε έχει επηρεάσει πως με την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού έχεις μείνει μακριά από το θέατρο;

Φυσικά. Κάναμε πρόβες για να κάνουμε πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου και μία μέρα πριν ανακοινώθηκε το λοκντάουν. Όμως, είμαι από τους τους τυχερούς που έχω την τηλεόραση και τις «Άγριες Μέλισσες» στη ζωή μου και δεν έχω νιώσει έλλειψη της καλλιτεχνικής μου ανησυχίας και δημιουργίας, είπε η Ελένη Καρακάση στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved