Τόμας Φριτς: Έφυγε από τη ζωή ο ξανθός πρίγκιπας της Έλενας Ναθαναήλ!
Showbiz

Τόμας Φριτς: Έφυγε από τη ζωή ο ξανθός πρίγκιπας της Έλενας Ναθαναήλ!

Έφυγε από τη ζωή ο συμπρωταγωνιστής της Έλενας Ναθαναήλ στην ταινία "Επιχείρησις Απόλλων", Τόμας Φριτς

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ο Γερμανός ηθοποιός από μικρός ασχολήθηκε με τον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών κι έπαιξε κυρίως σε μεταγλωττισμένες σειρές και ταινίες. Ανάμεσά τους ήταν το «Lion King» κι «Η ωραία και το Τέρας».

Το ελληνικό κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη ελληνική ταινία Επιχείρησις Απόλλων το 1967 στην οποία πρωταγωνίστησε στο πλευρό της αξέχαστης Έλενας Ναθαναήλ. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκανελάκη και μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου έγινε τεράστια επιτυχία και μάλιστα προβλήθηκε και εκτός συνόρων και συγκεκριμένα σε Αγγλία, Γαλλία και ΗΠΑ.

Οι δύο πρωταγωνιστές είχαν γίνει φίλοι μέσα από αυτή τη συνεργασία και μάλιστα ο Τόμας Φριτς όταν έφυγε από τη ζωή η Ναθαναήλ είχε δηλώσει: «Για μένα η Έλενα σήμαινε πολλά και ας είχα να τη δω πολλά χρόνια! Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι και με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα».

Και πράγματι αγαπούσε την Ελλάδα πολύ. Μάλιστα είχε αποκτήσει και δικό του σπίτι, στην περιοχή του Άι Βασίλη, πάνω από το λιμάνι της Μυκόνου και το επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved