Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε πλάνα από το minimal σπίτι που ζει με την οικογένειά της
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε πλάνα από το minimal σπίτι που ζει με την οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 9 περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Ο γάμος τους και η απόκτηση των τριών παιδιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στους έξι μήνες που ήταν μαζί έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τις συνεντεύξεις της.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπίτι, στην Αγία Παρασκευή, με minimal αισθητική, με το λευκό και το ξύλο να παίζουν τον πρώτο ρόλο.

Η οικεία βέβαια είναι γεμάτη παιχνίδια, όπως είναι λογικό, ενώ ξεχωριστή θέση στο σπίτι έχει το πιάνο. Είναι γνωστή η αγάπη του δικηγόρου για τη ουσική την οποία έχουν πάρει και τα παιδιά του.

Στο σπίτι κυριαρχεί το ξύλο σε ανοιχτό καφέ χρώμα στο έδαφος και στην κουζίνα, ενώ η διακόσμηση του σπιτιού έχει μοντέρνες πινελιές καθώς και ο γκρίζος τους καναπές έχει ενσωματωμένο διακριτικό σχέδιο.

Η ίδια δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους και να μας δείχνει τις ασχολίες τους μέσα σε αυτό, τι κάνει με τα παιδιά της, πώς παίζουν και πώς μαγειρεύουν.
Έξω από το σπίτι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το μπάρμεκιου.

Δείτε πλάνα μέσα από το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved