Άγριες μέλισσες: Αλεξανδράκη: «Αυτό που θαυμάζω στη Δέσπω είναι ότι δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Αλεξανδράκη: «Αυτό που θαυμάζω στη Δέσπω είναι ότι δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή»

Για τον ρόλο της κυρά-Δέσπως στις «Άγριες μέλισσες», αλλά και για όσα θαυμάζει στην ηρωίδα της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλίκη Αλεξανδράκη.

-Τι είναι αυτό που θαυμάζετε στην κυρα-Δέσπω;

«Το γεγονός ότι είναι μια γυναίκα ανήμπορη, αλλά, παρ' όλα αυτά, δεν αισθάνεται καθόλου άχρηστη. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος να μην αισθάνεται άχρηστος, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται. Διατηρεί το χιούμορ της, το κέφι της, δεν είναι γκρινιάρα, θέλει να γελάσει, να κάνει πλακίτσα, θέλει να συμμετέχει στη ζωή. Δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αυτό είναι που θαυμάζω στη Δέσπω».

-Αυτό είναι κι ένα πολύ ωραίο μήνυμα που περνάει η σειρά...

«Μακάρι να μπορεί να το περνάει αυτό και προφανώς έτσι το δέχεται ο κόσμος. Προ ημερών, στο σούπερ μάρκετ, ένιωσα ένα χτύπημα στην πλάτη, γυρίζω και βλέπω ένα ζευγάρι της δικής μου ηλικίας. Και μου λένε; "Μπράβο σας, δίνετε πολύ ωραίες συμβουλές!". Λες και τις έδινα εγώ».

- Η κυρα-Δέσπω, με τις συμβουλές της, έχει βοηθήσει και το γιο της σε πολλές υποθέσεις του...

«Ναι, και νομίζω ότι αυτή είναι και η νοστιμιά του ρόλου. Κατά βάθος, πολύ θα ήθελε να είναι αυτή το "πρώτο βιολί"!».

- Τώρα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη με το γάμο του, αφού είναι και αυτή που δρομολόγησε τις εξελίξεις...

«Αυτό είναι κάτι που θα το έκαναν όλες οι μαμάδες, και ειδικά την εποχή που ζούσε η Δέσπω. Σαν υποκριτική αντιμετώπιση, μου αρέσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου να ήθελα μια άλλη νύφη, αλλά η Ρίζω είναι η πιο αξία για να είναι κοντά του. Έχω την αίσθηση ότι μπορεί και να σφαχτούμε στο μέλλον, δεν ξέρω, γιατί και οι δύο δεν είμαστε πολύ καλόβολα ανθρωπάκια, αλλά ξέρω ότι έχει πέσει σε καλά χέρια ο γιος μου και αυτό με ευχαριστεί», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved