Μαρίνα Ασλάνογλου: Πάθαμε πλάκα με τον γιο της - Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει μεγαλώσει
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Πάθαμε πλάκα με τον γιο της - Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει μεγαλώσει

Έχεις δει τελευταία τον γιο της Μαρίνας Ασλάνογλου; Έχει μεγαλώσει και είναι ένας κούκλος!

«Το τυχερό μου αστέρι είναι ο γιος μου», είχε πει η Μαρίνα Ασλάνογλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη και μόλις τον δεις θα πάθεις πλάκα.

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες με το παιδί της στα social mediaκαι αυτή τη φορά η Μαρίνα μας εξέπληξε ευχάριστα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που «παλεύουν» να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

«Να μην απογοητεύονται οι γυναίκες αν δεν πιάσουν παιδί με την πρώτη εξωσωματική. Και να έχουν στο μυαλό τους ότι ορισμένες φορές υπάρχει μια ολόκληρη «βιομηχανία» από πίσω, γι' αυτό και θα πρέπει να έχουμε κάνει σχετική έρευνα πριν εμπιστευτεί κάποιον για αυτό τον σκοπό.

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν προβεί σε δεκάδες εξωσωματικές, δεν βλέπουν αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουν με τον ίδιο γιατρό. Για ποιο λόγο; Από την άλλη, καταλαβαίνω και την ανάγκες τους. Τι να πεις σε αυτή τη γυναίκα που το προσπαθεί τόσο πολύ;», είχε πει.

Δες στην παρακάτω gallery πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της και θα εντυπωσιαστείς αλλά και το βίντεο με τον μοναχοπαίδι της να παίζει μέσα στο σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved