Ελληνίδα παρουσιάστρια ξεπέρασε τον κορονοϊό και μας το ανακοίνωσε μέσω instagram
Showbiz

Ελληνίδα παρουσιάστρια ξεπέρασε τον κορονοϊό και μας το ανακοίνωσε μέσω instagram

Νίκησε τον κορονοϊό και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στα social media - Έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις...

Και τη φετινή σεζόν, ο κορονοϊός παραμένει στην καθημερινότητά μας, με τους ανθρώπους της tv να κάνουν τα πάντα προκειμένου οι εκπομπές και τα προγράμματα να βγαίνουν στον αέρα, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Ωστόσο ο covid έχει χτυπήσει τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, με τους παρουσιαστές να κάνουν μια μικρή παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, θέλοντας παράλληλα να προστατέψουν τους συνεργάτες τους.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι είναι ζευγάρι στη ζωή, νόσησαν από κορονοϊό. Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος βρίσκεται στον ΣΚΑΙ και στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά με τους Alcatrash, ενώ η Βάλια και τη φετινή χρονιά, βρίσκεται στο Star και στον Τροχό της Τύχης.

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά, η καραντίνα δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ήταν δύσκολη. Το πέρασα πολύ βαριά. Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα, γιατί αυτό σου αφήνει μια κόπωση και μία δυσκολία στην καθημερινότητά σου», είπε χαρακτηριστικά ενώ, αναφέρθηκε και στη σύντροφό του Βάλια Χατζηθεοδώρου, αποκαλύπτοντας:

«Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Τη Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef», δήλωσε πρόσφατα ο Πέτρος Πυλαρινός.

Η Βάλια ξεπέρασε τον κορονοϊό και μας το ανακοίνωσε ανεβάζοντας τη νέα της φωτογραφία στο instagram...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved