Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Θα ξετρελαθείς με το παιδικό δωμάτιο των διδύμων τους
Showbiz

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Θα ξετρελαθείς με το παιδικό δωμάτιο των διδύμων τους

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι μαζί με τα δίδυμά τους, έχεις δει όμως το παιδικό δωμάτιό τους;

Έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια την οποία και βλέπουμε συχνά στα social media. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη μετρούν πλέον αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μέσα από μια σχέση η οποία ξεκίνησε με ένα δυνατό love story.

Έχουν αποκτήσει δίδυμα, τον Άγγελο και την Ειρήνη και όπως είναι λογικό έχουν αλλάξει τα πάντα στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο ερχομός των παιδιών ολοκλήρωσε την ευτυχία τους, ενώ η χαρά στα πρόσωπά τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, έχει ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό σπίτι που άνετα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως location για φωτογράφηση περιοδικού!

Η γνωστή φωτογράφος έχει επιμεληθεί με προσοχή το design του χώρου και το γούστο της όπως και η υψηλή αισθητική αποτυπώνονται σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη λοιπόν, ζουν σε ένα σύγχρονης αισθητικής σπίτι το οποίο έχει μάλιστα και ένα υπέροχο τζάκι στο κέντρο της τζαμαρίας του καθιστικού, σουβενίρ από τα ταξίδια τους, cozy μαξιλάρια, πίνακες ζωγραφικής και πολλά πολλά φυτά και βιβλία!

Πρόσφατα η φωτογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία σε instastory και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο των διδύμων της! Το δωμάτιο είναι μοντέρνο γεμάτο παιχνίδια και χρώματα που μόλις το δεις θα ξετρελαθείς και συ, δες το στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved