Ελένη Μενεγάκη: Φτιάξε την λαμπάδα μόνος σου – Θυμάσαι το κόλπο της παρουσιάστριας;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάξε την λαμπάδα μόνος σου – Θυμάσαι το κόλπο της παρουσιάστριας;

Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει δείξει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας λαμπάδες. Εσύ θυμάσαι το κόλπο της λαμπερής παρουσιάστριας;

Η παρουσιάστρια έχει δώσει μερικές συμβουλές στις «φίλες» της για το πως μπορούν να περάσουν όμορφα και δημιουργικά το χρόνο μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους και να φτιάξουν τις λαμπάδες τους όπως εκείνες θέλουν!

Και μπορεί να μην γιορτάζουμε το Πάσχα -όπως και πέρυσι- ως είθισται λόγω της πανδημίας, όμως μπορούμε περάσουμε ευχάριστα ένα απόγευμα φτιάχνοντας υπέροχες λαμπάδες!

Η Ελένη Μενεγάκη όταν παρουσίαζε την εκπομπή, Ελένη, είχε υπογραμμίσει: «Όλοι θα φτιάξουμε τις λαμπάδες μόνοι μας και θα τις δώσουμε στα δικά μας παιδιά… Από τη στιγμή που δεν θα πάμε στην εκκλησία για να ανάψουμε την λαμπάδα μας, γιατί να μην κάτσουμε στο σπίτι μας και να τη φτιάξουμε μόνοι μας με τα μικρά παιδιά μας; Αυτές είναι οι σκέψεις μου… Μπορούμε να φτιάξουμε λαμπάδες μόνοι μας για τα παιδιά μας, τον άντρα μας, για εμάς και συγχρόνως αφού απασχολούμε τα χέρια και το μυαλό μας, χαλαρώνουμε από όλη αυτή την κατάσταση… Μπορούμε έτσι να απασχολήσουμε τα παιδιά μας» που και φέτος θα πρωτοτυπήσει και θα τις φτιάξει με τις τρεις κόρες της.

Αν έχουμε λοιπόν κεριά στο σπίτι μας - που οι περισσότεροι έχουμε κεριά στα ντουλάπια μας- μπορούμε να τα στολίσουμε βάζοντας κορδελίτσες, λουλουδάκια, ένα μικρό αρκουδάκι ή κουκλάκι, ένα παιχνιδάκι που δεν έχει παίξει το παιδί μας και το έχει ξεχάσει και να δημιουργήσουμε πανέμορφες λαμπάδες.

Βέβαια για τους πιο τολμηρούς αν πιάνει το χέρι τους μπορούν να φτιάξουν και κάτι πιο πρωτότυπο!

Δες ξανά το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την gallery που ακολουθεί και θα θυμηθείς που μας είχε δώσει μία ωραία ιδέα για να φτιάξουμε μόνοι μας την λαμπάδα μας και… πρωτοτύπησε και εσύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved