Χρίστος Αντωνιάδης: «Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχω εξαπατηθεί και να μην το κατάλαβα ποτέ»
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχω εξαπατηθεί και να μην το κατάλαβα ποτέ»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως έχει πέσει θύμα απάτης από επιτήδειους. 

Πως έχεις διαχειριστεί το χρόνο σου μέσα στην πανδημία;

Επειδή μου αρέσει το σπίτι, είμαι σπιτόγατος, δεν έχει διασαλευτεί η καθημερινότητά μου. Φυσικά μου λείπει να βγαίνω μια φορά στο τόσο. Αλλά εφόσον είναι απαραίτητο για να μείνουμε υγιείς, ακολουθώ τις υποδείξεις των ειδικών, πειθαρχώ και δεν παρεκκλίνω των μέτρων, ενώ καμιά φορά, είμαι κι ο γκρινιάρης της παρέας. Είμαι έτοιμος για την “επόμενη μέρα”, ετοιμάζω καινούργια πράγματα, ενώ αυτές τις μέρες βγαίνει ένα καινούργιο τραγούδι μου. Που το αγαπώ ιδιαίτερα, καθώς μετά από πολλά χρόνια, συνεργάζομαι ξανά με τον Πάνο Φαλάρα, που έχει γράψει και τους στίχους του τραγουδιού, σε μουσική Γιώργου Μαργέτη. Ένα ζεϊμπέκικο, από τα ωραιότερα που έχω τραγουδήσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου, με τίτλο “Πέσαν οι γέφυρες”.

Υπάρχει διάθεση για δημιουργία κάτω από το πρίσμα των δυσκολιών που βιώνουμε;

Είναι δύσκολο γιατί άμα δε δουλεύεις δεν υπάρχουν χρήματα, κι αυτή η οικονομική πίεση, δε σου δημιουργεί την όρεξη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο δημιουργικά με τη δουλειά. Οι προτεραιότητες είναι άλλες, να βρεις χρήματα για να φέρεις τρόφιμα στην οικογένεια, επιβίωση, οπότε η καλλιτεχνική δημιουργία, περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Θεωρείς ότι το χρήμα είναι ένα βασικό κίνητρο, ένας παράγοντας για δημιουργία;

Φυσικά και παίζει ρόλο. Αν δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα σου, θα σκέφτεσαι τα τραγούδια, τους χορούς και τα πανηγύρια; Να είμαστε σοβαροί…Πάνω από ένα χρόνο, ο κλάδος μου απαγορεύεται να εργαστεί, με αποτέλεσμα πολλοίς κόσμος να έχει έρθει στα όρια της ανέχειας. Ευτυχώς είχα φροντίσει να έχω εισοδήματα από άλλες πηγές, με αποτέλεσμα να μην έχω σοβαρό πρόβλημα. Πολλοί έχουν αλλάξει ασχολία, αντικείμενο εργασίας, για να βγει το διάστημα αυτό. Αναφέρομαι σε συναδέλφους, όχι μόνο τραγουδιστές, εννοώ μουσικούς, ανθρώπους που δουλεύουν σε νυχτερινά μαγαζιά.

Έχει χτυπήσει το τηλέφωνό σου για βοήθεια;

Ναι, έχει συμβεί, από ανθρώπους πολύ κοντινούς μου του περιβάλλοντός μου, αλλά και του χώρου μου. Εκεί μου ζήτησαν να βοηθήσω και το έκανα, ενώ είμαι διστακτικός σε ανθρώπους που δε γνωρίζω. Δε θα βγω να το διατυμπανίσω δεν είναι πρέπον.

Υπάρχουν άνθρωποι, που επιτηδευμένα έχουν προσπαθήσει να σου αποσπάσουν χρήματα;

Ναι, μου έχει συμβεί, συμβαίνει συνέχεια, όσο πιο προβεβλημένος είσαι, τόσο πιο πολύ συμβαίνει, πιο έντονα. Υπήρξαν εποχές που είχα πολύ συχνές τέτοιες κρούσεις και δεν αντιδρούσα πάντα με τον καλύτερο ευγενικό τρόπο. Έχω μιλήσει πολύ άσχημα, ειδικά όταν ήταν πολύ κραυγαλέα η απόπειρα εκμετάλλευσής μου. Μου έχουν ζητήσει χρηματικό ποσό, εκδούλευση, ενώ υπάρχουν επίπεδα και σ’ αυτό…

Τι εννοείς;

Κατεργάρηδες “πανεπιστημίου”, “πεζοδρομίου” και οι “ρούκις”, οι πρωτοεμφανιζόμενοι που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν, κι αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχω εξαπατηθεί και να μην το κατάλαβα ποτέ. Μέχρι και δικηγόροι έρχονται σε σημείο να σου “φάνε” λεφτά, εμένα μου έτυχε, καθώς εκεί που μου είχε πει ότι θα πληρωθεί κάποιο ποσό, μετά να το πολλαπλασιάσει επί δέκα και μέχρι να το πάρω χαμπάρι, έγιναν καπνός τα λεφτά, είπε στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved