Κωνσταντίνα: Ο χωρισμός, τα παιδιά και η επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της
Showbiz

Κωνσταντίνα: Ο χωρισμός, τα παιδιά και η επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Κωνσταντίνα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και για τη ζωή της στο σήμερα.

Τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει πολλά γύρω μας.

Δεν είναι καιρός να κρίνουμε, ό,τι αφορά στην ανθρώπινη συμπεριφορά, ούτε τους άλλους, ούτε τον εαυτό μας γιατί ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και το ζητούμενο είναι ποιος θα αντέξει και ποιος θα βγει σώος απ' όλη αυτή την ιστορία. Όλοι κάτι θα πάθουμε, αυτό είναι σίγουρο και θα δούμε μετά, όταν περάσει αυτό, τι έχει μείνει όρθιο, από ψυχολογία, συναισθήματα, από τα πάντα, γιατί έχουμε λεηλατηθεί. Είναι σαν ένας πόλεμος, που περάσαμε τον πόλεμο του 1974... Μόνο που εδώ δεν ξέρεις ποιος είναι ο εχθρός. Ο εγκλεισμός, οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια, οι φιλικές σχέσεις... Έχουμε απομονωθεί και βαλλόμαστε από παντού, ενώ δεν ξέρουμε πόσο θ' αντέξουμε σ' αυτό. Τώρα έχουμε και τα εμβόλια, όπου λες: "θα την πάθω από τον κορονοϊό ή από το εμβόλιο;". Τρείς μέρες είμαι καλά και τρεις όχι μέσα στην εβδομάδα, το παλεύω. Μπορεί να με πιάσει, να είμαι μέσα στη μαυρίλα και την απογοήτευση και μετά "σηκώνομαι" στα πόδια μου και προσπαθώ να βρω κάτι αισιόδοξο.

Τι είναι εκείνο στο οποίο βρίσκεις την αισιοδοξία;

Η δουλειά μπορεί να φέρει ισορροπία, όσο δύσκολη κι αν είναι... Έχουμε κλειστεί μέσα στα σπίτια μας, αυτός που έχει τη δυνατότητα να βγαίνει και να δραστηριοποιείται, είναι διαφορετικά. Εκείνος που κάθεται μέσα στο σπίτι, δεν έχει από πουθενά έσοδα, κίνητρο, σκοπό, είναι πιο δύσκολο. Ευτυχώς, έχω την κόρη μου, έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι μου να συνεννοηθώ. Ευτυχώς, τα πάω καλά με τον πρώην σύζυγο μου, βοηθάει ο ένας τον άλλον, υπάρχει συμπαράσταση, μέχρι να περάσει ο καιρός να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο πυρήνας είστε οι τρεις σας, οικογένεια...;

Ναι, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον πατέρα της κόρης μου, όπως έχω πάρα πολύ καλή σχέση και με τον προηγούμενο σύζυγο μου, τον Παναγιώτη Μαθιέλη. Είμαστε δεμένοι και με τους δύο πρώην συζύγους μου, συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλον. Όταν δεν έχεις κακίες, φαίνεται στον χρόνο. Κατάφερα να το διαχειριστώ, όπως το κατάφεραν και οι σύζυγοί μου, οπότε αγαπιόμαστε πραγματικά, μπορεί να μην είμαστε τα κολλητάρια, αλλά αν έχω ανάγκη θα μου συμπαρασταθούν, όπως κι εγώ σ' εκείνους, θα τρέξω.

Οι σχέσεις σας δεν πέρασαν αναταράξεις, τριγμούς;

Περάσαμε, αλλά δεν χωρίσαμε έχοντας δικαστικές διαφορές, χωρίσαμε συναινετικά. Έχουμε μια κόρη με τον Βασίλη, πώς μπορώ να εναντιωθώ, έχουμε δημιουργήσει, αγαπηθήκαμε, τώρα δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε για τους λόγους μας. Ο Παναγιώτης έχει τρία παιδιά, έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος όταν παντρευτήκαμε ήταν δύο χρονών, ενώ μετά από μένα, παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, κι έκανε δύο γιους.

Είστε οικογένεια και με την οικογένεια του;

Ο Παναγιώτης ζει στην Πάρο, μιλάμε συχνά, κι όταν θέλω να τον συμβου­λευτώ σε καλλιτεχνικά θέματα, συνεργαζόμαστε εξ αποστάσεως. Με τον Παναγιώτη, το παιδί μας είναι η καριέρα μου, ενώ με τον Βασίλη, το παιδί μας είναι η Χριστίνα, Δεν πρέπει να έχουμε κακίες, γιατί αυτά επιστρέφονται, κι έρχονται επάνω μας. Αν μου έχει πάει κάτι στραβά, δεν θα το χρεώσω κάπου αλλού, θα ψάξω μέσα μου να δω τι φταίει, δεν χρεώνω τα λάθη μου στους άλλους. Όλα είναι θέμα επιλογών, κατέληξε στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved