Γιώργος Δασκουλίδης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με κομμένα... τα φτερά. Ήταν μια λάθος κίνηση»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με κομμένα... τα φτερά. Ήταν μια λάθος κίνηση»

Ο Γιώργος Δασκουλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Αφρική.

Ας πάμε στο κομμάτι προσωπική ζωή. Είχατε κάνει πρόταση γάμου πριν έναν χρόνο;

Ναι, είχα κάνει πρόταση γάμου στην Εύη. Ο γάμος μας είχε προγραμματίστε ίνα γίνει μέσα στο 2020 αλλά τον αναβάλαμε λόγω κορονοϊού, γιατί θέλουμε να είναι κοντά μας όλοι οι φίλοι μας και να μην έχουμε περιορισμό στον αριθμό των καλεσμένων.

Είστε πάνω από δέκα χρόνια με τη σύντροφο σας... Υπάρχει κάποιο μυστικό που κρατάει τη σχέση σας ζωντανή;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μυστικό. Πρέπει να υπάρχει υπομονή και κατανόηση. Πρέπει ο ένας να συμβιβάζεται με τα θέλω του άλλου κι εμείς το έχουμε καταφέρει αυτό.

Θα θέλατε να κάνετε κι άλλο παιδί;

Αν έρθει στον δρόμο μας εννοείται. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα παιδί!

Κάποτε είχατε γίνει πρώτο θέμα στα μίντια με την απόφαση σας να υοθετήσετε τον γιο σας. Σήμερα πώς είναι οι σχέσεις σας μαζί του;

Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις μας. Ο γιος μου είναι στην Αγγλία. Έχει μεγαλώσει ο Κωνσταντίνος και δεν θέλω να μιλάω άλλο γι' αυτό το πράγμα, γιατί νομίζω τα βλέπει και πιστεύω ότι δεν του κάνει πλέον καλό. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα και τον βλέπω και η αλήθεια είναι ότι τώρα που δεν μπορεί να ταξιδέψει εύκολα λόγω του κορονοϊοΰ, μου λείπει πολύ.

Είναι αλήθεια ότι είχατε αποφασίσει να φύγετε από την Ελλάδα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη Ζάμπια της Αφρικής;

Έχει, γίνει κι αυτό. Μου έτυχε κάτι πολύ έκτακτο πριν από λίγα χρόνια. Το 2014, έπειτα από παρότρυνση ενός φίλου, πήρα μια απόφαση ζωής. Τα παράτησα όλα εδώ και πήγα στη Ζάμπια, στην Αφρική, να αρχίσουμε μία πολύ καλή δουλειά εκεί. Πάνω που πήγε να ξεκινήσει, έμεινα μετέωρος! Όλα αυτά που μου είχαν υποσχεθεί, δεν έγιναν. Επέστρεψα στην Ελλάδα με κομμένα τα φτερά... Ήταν μία λάθος κίνηση που έκανα, αλλά δεν το μετάνιωσα γιατί έζησα καινούργιες εμπειρίες εκεί.

Ωστόσο όταν γυρίσατε πίσω, είχατε χάσει τα χρήματα σας;

Ναι είχα χάσει ένα σοβαρό ποσό μπορώ να πω. Τα τελευταία χρόνια, αν και κάνετε δισκογραφία, δεν ακούγονται τα τραγούδια σας συχνά στα ραδιόφωνα. Για ποιο λόγο; Είναι τα πράγματα έτσι στη δισκογραφία, που 5-6 άνθρωποι λυμαίνονται τον χώρο, αποφασίζουν, διατάζουν και καθορίζουν το τι πρέπει να γίνει, με αποτέλεσμα πολύ αξιόλογοι τραγουδιστές (και δεν μιλάω για μένα) που έπρεπε να είναι στην επικαιρότητα να μην είναι, γιατί δεν έχουν μπει στο κύκλωμα. Είναι καθαρά καθοδηγούμενο το τραγούδι και ουσιαστικά έχει καταστρέψει και τη δισκογραφία. Μιλάω για τα ραδιόφωνα κυρίως, που καθορίζονται από 3-4 άτομα πλέον. Είναι γελοίο. Μιλάμε για μια άτυπη δικτατορία που υπάρχει στον χώρο και δυστυχώς πρέπει να έχεις πάρα πολλά λεφτά για να πολεμήσεις. Θα πρέπει να τους πληρώσεις.

Σας έχουν ζητάει χρήματα;

Πολλές φορές.

Πώς αντιδράσατε;

Δεν το έχω κάνει ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχω ραδιοφωνικά. Δεν είμαι εγώ μόνο σε αυτή την κατηγορία. Είναι το 90% των Ελλήνων τραγουδιστών, κατέληξε στο περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved