Είναι η σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή και είναι μία κούκλα!
Showbiz

Είναι η σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή και είναι μία κούκλα!

Θα μπορούσε να είναι μοντέλο αλλά είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές. 

Η σχέση τους είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι σήμερα όμως φρόντισαν και οι δύο να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα unfollow που διαπίστωσαν κάποιοι στα social media πριν από κάποιους μήνες, έκανε τις φήμες χωρισμού τους να πάρουν... φωτιά, όμως κανένας από τους δύο δεν βγήκε να μιλήσει δημόσια, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

Ο καιρός πέρασε και οι περισσότεροι πίστευαν πως οι δυο τους πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους. Να όμως που μία πρόσφατη ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί αλλά προσφάτως γιόρτασαν και την επέτειο της σχέσης τους.

Στην υπέροχη φωτό που ανέβασε ο τραγουδιστής από τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο απ' όπου κατάγεται εκείνος, απεικονίζονται οι δυο τους να απολαμβάνουν το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Μήπως καταλάβατε για ποιους πρόκειται; Η αποκάλυψη στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved