Γιώργος Καράβας: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του και τα παιδιά τους - Θα ξετρελαθείς
Showbiz

Γιώργος Καράβας: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του και τα παιδιά τους - Θα ξετρελαθείς

Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε όλους μαζί! Ο Γιώργος Καράβας απόλαυσε μια όμορφή βόλτα με την οικογένειά του κι εμείς «χαζέψαμε» με το απίθανο στιλ τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Καράβα με την σύζυγό του, Ραφαέλα και τα παιδιά τους στο Μαρούσι.

Ντυμένοι casual και ευδιάθετοι απόλαυσαν τη βόλτα τους ενώ δεν έλειψαν και οι πιο τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.

Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε όλους μαζί και δεν θα μπορούσε να μην διαπιστώσει κανείς την ευτυχία που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο coach του GNTM έχει μιλήσει για την σύζυγό του και τον έρωτά τους ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως έχουν δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας.

Δες τους μαζί στη gallery

Ο Γιώργος Καράβας, εκτός από την επιτυχία του στο χώρο του modeling, απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στη σύζυγό του, Ραφαέλα και τα δυο τους παιδιά.

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι σύζυγος και πατέρας. Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτή την εκδοχή της ζωής μου, δεν έχει λειτουργήσει ανασταλτικά, σε “πάγο”. Είμαι παντρεμένος, έχω οικογένεια, κι αυτό είναι κάτι που αρέσει.

Η βάση πάντα είναι η αγάπη, ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις και να βάζεις το 100% του εαυτού σου. Δεν μπορείς να ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος, ότι έχεις ανάγκη και θέλω, είτε αυτά είναι προσωπικός χρόνος… Αλλά από τη στιγμή που έχεις μπει ηθελημένα στη διαδικασία αυτή, πρέπει ν’ αφιερώνεις χρόνο ποιοτικό χρόνο, κι όχι ποσοτικό, στην οικογένειά σου, στη σύντροφό σου, παντού», είχε πει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για τον ρόλο του συζύγου και μπαμπά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved