Μπόμπα: Οι πιο ωραίες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι σήμερα
Showbiz

Μπόμπα: Οι πιο ωραίες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι σήμερα

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι την ημέρα που η Χριστίνα Μπόμπα θα κρατήσει για πρώτη φορά τα δίδυμα μωρά της και η αλήθεια είναι πως η διαδρομή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Ούτε καν πριν από αυτήν...

Η ίδια αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν μιλήσει ανοιχτά για το δύσκολο δρόμο που χρειάστηκε να ακολουθήσουν για να πετύχουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως χρειάστηκε μετά από πολλές προσπάθειες να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος.

Τίποτα δεν υπήρξε εύκολο για την ίδια και το σύζυγό της και ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της χρειάστηκε να νοσηλευτεί τουλάχιστον δύο φορές λόγω κολικών που της παρουσιάστηκαν. Μπορεί τα μωρά της να μην κινδύνευσαν, όμως η ίδια ένιωσε πολλές φορές την απειλή Και φυσικά με την μοναδική μαεστρία που διαθέτει ως χαρακτήρας κατάφερε με αισιοδοξία να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν.

Και τώρα, μόλις μία ανάσα φτερνίζεσαι την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους κρατώντας τα μωρά της αγκαλιά η ίδια χαμογελάς διάπλατα και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη.

Όλη αυτή η διαδρομή της ως έγκυος έχει αποτυπωθεί στη σελίδα της στο instagram και εμείς επιλέξαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Διευθυντής στην παρακάτω Gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved