Άννα Βίσση: Απίστευτη αλλαγή! Τέλος τα ξανθά μαλλιά – Άλλος άνθρωπος με το νέο της look
Showbiz

Άννα Βίσση: Απίστευτη αλλαγή! Τέλος τα ξανθά μαλλιά – Άλλος άνθρωπος με το νέο της look

Κι όμως η Άννα Βίσση τόλμησε την πιο extreme αλλαγή ever στα μαλλιά της!

Δεν θα λέγαμε πως είναι άνθρωπος που δεν τολμά τις αλλαγές, ωστόσο αυτή την αλλαγή δεν την περιμέναμε.

Κι όμως την έκανε κι έχει προκαλέσει χαμό στα social media.

Μπορεί η τελευταία της αλλαγή να ήταν και πάλι στους γνωστούς και αγαπητούς της τόνους στο ξανθό, όμως τώρα έκανε ένα ζεστό… ροζ.

Και δεν μιλάμε για λίγες ανταύγειες αφού το έκανε σε όλο το μήκος και πλάτος των μαλλιών της.

Η ίδια μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη αλλαγή της, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία και έγινε χαμός από σχόλια. Οι επώνυμες φίλες της, τη θαύμασαν και πώς όχι αυτή η αλλαγή στο χρώμα ταιριάζει τέλεια στο ροκ στιλ της.

Η Άννα Βίσση είναι από τις γυναίκες που δεν λένε «όχι» σε αλλαγές και αυτή τη φορά… λίγο η καραντίνα, λίγο η πεσμένη ψυχολογία, την οδήγησαν σε αυτή την… extreme ανανέωση!

Δες την στη gallery

Γενικά θα λέγαμε πως η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της αφού όπως έχουμε διαπιστώσει και μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται έχει καταφέρει να διατηρήσει και την άψογη σιλουέτα της.

Όσο για τα μυστικά της;

Προσέχει τη διατροφή της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιες φορές δεν θα υποκύψει σε λιχουδιές που της αρέσουν όπως η πίτσα, οι τηγανιτές πατάτες τηγανιτές και το ποπ κορν. Όπως έχει πει, όμως, και στο παρελθόν η διατήρηση μιας fit σιλουέτας είναι κάτι που έχει κατακτήσει με κόπο, προσπάθεια και ενίοτε καταπίεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved