Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ;
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ;

Τι τρέχει με τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση; Τους συνδέει μόνο η φιλική σχέση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», στην οποία υποδύθηκαν το ερωτευμένο ζευγάρι, ή μήπως τους τελευταίους μήνες τούς έχει συνδέσει και… κάτι παραπάνω;

Ήταν στις αρχές Απριλίου όταν η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση για τον χωρισμό του δημοφιλούς πρωταγωνιστή από την επί 15 χρόνια σύντροφό του και γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου. Ενας χωρισμός που, όπως κάναμε γνωστό τότε, μετράει κάτι περισσότερο από πέντε μήνες, δηλαδή από τον περασμένο Νοέμβριο.

Από την άλλη μεριά, στις αρχές Μαρτίου η Αναστασία Παντούση επιβεβαίωσε έμμεσα σε συνέντευξή της τον δικό της χωρισμό από τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της, κάνοντας μια αινιγματική δήλωση περί μοναξιάς στην προσωπική της ζωή.
Σύμφωνα με την Espresso, οι δύο χωρισμένοι καλλιτέχνες είναι συνέχεια μαζί το τελευταίο διάστημα. Πολλές φορές, μάλιστα, τους έχουν δει να βολτάρουν παρέα στο Κολωνάκι, δείχνοντας ότι έχει αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι πως στη διάρκεια της συνεργασίας τους στη δραματική σειρά του Open και του Μανούσου Μανουσάκη δημιουργήθηκε μια στενή σχέση φιλίας.

Παραλίγο και στο θέατρο

Τώρα, αν έναν χρόνο μετά το τέλος του σίριαλ αυτή η φιλική σχέση έχει πάρει άλλη μορφή, πιο δυνατή και συναισθηματική, αυτό είναι κάτι που θα φανεί μελλοντικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» ο Ιωάννης και η Αναστασία είχαν προγραμματίσει να συμπράξουν και στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Μια παράσταση που επρόκειτο ν’ ανέβει σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας το περασμένο φθινόπωρο, αλλά, δυστυχώς, οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν τότε λόγω του δεύτερου κύματος του Covid-19 στη χώρα μας δεν επέτρεψαν να γίνουν πρεμιέρες, αφού τα θέατρα κατέβασαν ρολά.

Παρ’ όλα αυτά, το έργο «Κάποτε στον Βόσπορο» αποφασίστηκε να παρουσιαστεί σε περιοδεία το φετινό καλοκαίρι. Μια περιοδεία στην οποία δεν θα συμμετάσχει ο Ιωάννης Παπαζήσης, αφού, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον δούμε την ίδια χρονική περίοδο στην αρχαία τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης».

Όσο για την Αναστασία, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον θίασο του «Βοσπόρου» κατά τους θερινούς μήνες, αλλά τον χειμώνα (που η παράσταση θ’ ανέβει και στην Αθήνα) μαθαίνουμε ότι έχει «κλείσει» ήδη να συμμετάσχει σε άλλο θεατρικό σχήμα. Δεν θα εκπλαγούμε, πάντως, αν τη δούμε να συνεργάζεται πάλι με τον Ιωάννη. Αλλωστε, υπάρχει χημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved