Ντόρα Μακρυγιάννη: Τι χρωστάει στον εαυτό της και θα το κάνει σίγουρα;
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Τι χρωστάει στον εαυτό της και θα το κάνει σίγουρα;

Ντόρα Μακρυγιάννη: Και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1 - Όλα όσα αποκάλυψε για τα επόμενα σχέδιά της.

Την γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά, Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Φέτος, η πρωταγωνιστεί ξανά στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1 και στη νέα σειρά, Ήλιος. Η Ντόρα Μακρυγιάννη έχει σίγουρα ελάχιστο χρόνο για την προσωπική της ζωή, μιας και τα γυρίσματα για τη σειρά είναι πολύωρα.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της μετά την καραντίνα...

Σχέδια που μπήκαν σε αναστολή λόγω της καραντίνας υπήρχαν;

Υπήρχαν προτάσεις για κάποιες παραστάσεις που συζητούσα, όπως και μια περιοδεία. Λέμε για τα πάντα, για εστίαση και τουρισμό, αλλά εμείς δεν παίρνουμε καμία ενημέρωση, το θέατρο δεν υπάρχει πουθενά! Θέλω να πιστεύω ότι θα ανοίξουμε σύντομα, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν στο θέατρο και, παράλληλα, το έχει ανάγκη δεδεμένο με την πόλη μου, το Αίγιο. Νομίζω ότι θα καταφέρω να πάω και αυτό θέλω κιόλας. Είναι πολύ όμορφα εκεί την άνοιξη!


Σκέφτεστε από τώρα και το καλοκαίρι;

Αν μπορούμε να ταξιδέψουμε, νομίζω ότι θα γυρίσω όλα τα νησιά! (γέλια) Είναι κάτι που μου έχει λείψει πάρα πολύ. Έχω να πάω διακοπές και να το ευχαριστηθώ από τα 21 μου και είμαι 30! Πέρυσι κατάφερα να πάω στα Κουφονήσια για τρεις ημέρες. Φέτος, λοιπόν, νομίζω ότι το χρωστάω στον εαυτό μου!

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved