Δημητροπούλου: «Είναι ανεπίτρεπτο να κακοποιούμε ξανά αυτούς τους ανθρώπους με ερωτήσεις»
Showbiz

Δημητροπούλου: «Είναι ανεπίτρεπτο να κακοποιούμε ξανά αυτούς τους ανθρώπους με ερωτήσεις»

Ευγενία Δημητροπούλου: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής.

Φέτος πρωταγωνιστεί στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1 και στη σειρά, Ήλιος! Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και μίλησε για την αποχή της από το θέατρο, όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας..

Σας έχει λείψει το θέατρο;

Ναι, μου έχει λείψει πολύ και το συνειδητοποίησα τώρα που κάνουμε πρόβες για το θέατρο στο ραδιόφωνο. Σε λίγο καιρό θα παρουσιάσουμε με τον Τάκη Τζαμαργιά το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη στον Αθήνα 9,84. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά εκεί, τόσο στη σκηνή και σε διαδικασία πρόβας όσο και ως θεατής σε κάποια παράσταση.


Πώς εισπράξατε όλα αυτό που είδαν το φως της δημοσιότητα, γύρω από το χώρο που έχετε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια;

Θεωρώ πως αντίστοιχα περιστατικά υπάρχουν δυστυχώς σε πολλούς χώρους, επαγγελματικούς και μη. Ήταν σοκαριστικά όλα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και θεωρώ πως αυτό που πρέπει να είναι δεδομένο είναι ο σεβασμός στα θύματα. Είναι ανεπίτρεπτο να κακοποιούμε ξανά αυτούς τους ανθρώπους με ερωτήσεις του τύπου «γιατί τώρα;» και φυσικά η κοινωνία οφείλει να υποστηρίζει με κώδικες δεοντολογίας όποιον υφίσταται κάτι τέτοιο για να νιώθει δυνατός να καταγγείλει ό,τι έχει ζήσει.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved