Νάσια Κονιτοπούλου: Η σχέση με τον γιο της και το εγγονάκι που θέλει να έρθει στη ζωή της!
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: Η σχέση με τον γιο της και το εγγονάκι που θέλει να έρθει στη ζωή της!

H Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον γιο της και για το εγγονάκι που περιμένει να έρθει στην ζωή της.

Ποια είναι η σχέση σου με τον γιο σου;

Έχουμε την κλασική σχέση μητέρας και γιου, είμαστε μια χαρά, ενδιαφέρομαι, νοιάζομαι, ανησυχώ για την υγεία και τη δουλειά του, αλλά και για την προσωπική του ζωή, χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη κι ενοχλητική. Ανησυχώ για όλα, αλλά θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ καλή σαν πεθερά, γιατί όσες φορές ο γιος μου έφερε στο σπίτι κάποια κοπέλα να μου τη γνωρίσει, όχι κάτι επίσημο, είχα πολύ καλή αντιμετώπιση, το ίδιο μου είχε πει και μια κοπέλα με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση, καθώς, όπως είπε, δεν είχα καμία σχέση με άλλες μητέρες αγοριών που είχε γνωρίσει, έτσι είμαι, άνετη. Τώρα ο Γιώργος νομίζω ότι δεν έχει κάποια σχέση.

Σου τα λέει όλα;

Όχι, δεν νομίζω ότι μου τα λέει όλα, μου λέει αρκετά, αλλά κρατάει πράγματα για τον εαυτό του. Όταν ζοριστεί για οποιοδήποτε θέμα, επαγγελματικά ή προσωπικά, θα έρθει να μου μιλήσει.

Ένα εγγονάκι θα ήθελες να έρθει στη ζωή σου;

Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, δεν έχω την αφορμή. Αν έρθει ο Γιώργος κάποια στιγμή και μου πει ότι έχει σοβαρή σχέση, ότι θα αρραβωνιαστεί, προφανώς θ' αρχίσω να το σκέφτομαι. Ευχάριστο είναι, αλλά νομίζω ότι με το εγγόνι μου, όταν θα μεγαλώσει, θα με περνάνε για μαμά του, για να μην πω αδελφή του...Δόξα τω θεώ, το DΝΑ μου είναι τέτοιο, που εκτός από την εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά και στο μυαλό μου, είμαι νέος άνθρωπος.

Ο τρόπος διασκέδασης του Έλληνα, τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα όπως και τα παχυλά νυχτοκάματα, ανήκουν στο παρελθόν;

Έτσι νομίζω, από τη στιγμή που η οικονομία της χώρας, ενώ πήγε να ορθοποδήσει, ξανάπεσε στα τάρταρα, είναι φυσικό κι επόμενο τα οικονομικά στο σύνολο, να είναι μέτρια ω5 άσχημα. Εφόσον λυθεί το πρόβλημα του κορονοϊού κι ανοίξουν τα μαγαζιά, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα μπορέσει να πάει να διασκεδάσει χαλώντας τρελά ποσά στη νύχτα, δεν θα έχει τη δυνατότητα. Είμαι 30 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού.

Έχεις αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση;

Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι κάτι κραυγαλέο ή ενοχλητικό, που να με κάνει να το θυμάμαι. Προφανώς θα έχει συμβεί στα τόσα χρόνια κάποιο φλερτ πιο ενοχλητικό, πιο επίμονο. Όμως εγώ δούλευα με την οικογένεια μου, με τον πατέρα μου, ενώ αργότερα με τον άντρα μου. Μόνο τα τελευταία 6 χρόνια δουλεύω μόνη μου, αλλά και πάλι, σε πολλές περιπτώσεις παίζει βιολί ο γιος μου. Δηλαδή, δεν τη γλιτώνω με τίποτα, πάντα θα υπάρχει μαζί μου κάποιους από την οικογένεια, να παραφυλάξει... (γέλια).

Το φλερτ που δέχεσαι από ποιας ηλικίας θαυμαστές προέρχεται;

Ξεκινάνε από την ηλικία των 20 ετών και καταλήγουν στα 120.

Πώς αντιδράς σ' ένα φλερτ 20χρονου;

Χαμογελάω, χαίρομαι, γελάω με την αφέλεια και τον αυθορμητισμό του παιδιού, μέχρι εκεί. Βγάζω μια φωτογραφία, μπορεί ν' απαντήσω και σ' ένα μήνυμα αν είμαστε φίλοι στο Facebook, τέτοια πράγματα, ευγενικά και όμορφα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved