Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Αγνώριστος σήμερα ο ηθοποιός που υποδυόταν τον «Ιωάννη τον Βαπτιστή»
Showbiz

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Αγνώριστος σήμερα ο ηθοποιός που υποδυόταν τον «Ιωάννη τον Βαπτιστή»

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ: Θυμάστε τον ηθοποιό που υποδυόταν τον Ιωάννη τον Βαφτιστή; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα, τόσα χρόνια μετά την mini σειρά που παρακολουθούμε κάθε Μεγάλη εβδομάδα στις οθόνες μας.

Μικροί και μεγάλοι κάθε Πάσχα στήνονται μπροστά από την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα, του Φράνκο Τζεφιρέλι, "Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ".

Ο Μάικλ Γιoρκ σήμερα είναι άνω των 70 χρόνων και σύμφωνα με δημοσιεύματα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την υγεία του.

Ο ηθοποιός, υποφέρει από την αμυλοείδωση, μια σπάνια ασθένεια που εμφανίζεται όταν οι πρωτεΐνες που ονομάζονται ινίδια αμυλοειδούς, συγκεντρώνονται στα όργανα.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς έχει αλλάξει κατά πολύ εμφανισιακά, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, μετά από τόσα χρόνια και πραγματικά "τρομάξαμε" να τον αναγνωρίσουμε.

Ο Μαικλ Γιορκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον τότε πρωταγωνιστή "Ιωάννης ο Βαπτιστής" και βλέποντας φωτογραφίες του, το επιβεβαιώνουμε.

Δείτε στην παρακάτω gallery πως είναι σήμερα μετά από τόσα χρόνια ο "Ιωάννης ο Βαπτιστής" από τον "Ιησούς από τη Ναζαρέτ".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved