Ιωάννα Τούνη: Δεν σταματά τις αλλαγές! Το νέο τολμηρό χρώμα στα μαλλιά της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Δεν σταματά τις αλλαγές! Το νέο τολμηρό χρώμα στα μαλλιά της

Ιωάννα Τούνη: Θα πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της τα οποία και φροντίζει να ανανεώνει με έντονα χρώματα.

Διαθέτει σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προφίλ στο instagram και η αλήθεια είναι ότι οι διαδικτυακοί της φίλοι αυξάνονται διαρκώς στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει συχνά σέξι φωτό και πλάνα από ταξίδια της, ωστόσο θα απαντήσει ανοιχτά στα σχόλια που δέχεται, ενώ άλλοτε θα περάσει σε εξομολογήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή. Κάτι που έκανε πριν λίγο καιρό, με την απόφασή της να αναφερθεί ανοιχτά στην περίοδο που δέχτηκε σκληρό bullying...

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια. Με κορόιδευαν πάρα πολύ επίσης για τα αυτιά μου, ότι μοιάζουν με εξωτικού. Μπορεί να με κορόιδευαν για αδιανόητους λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα τους τελευταίους μήνες θα πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της τα οποία και φροντίζει να ανανεώνει με έντονα χρώματα. Πάντα όμως θα επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό.

Η τελευταία της αλλαγή μάλλον ήταν αρκετά τολμηρή. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved