Οικονομάκου:Διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις φόρεσε την πιο τέλεια ολόσωμη φόρμα
Showbiz

Οικονομάκου:Διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις φόρεσε την πιο τέλεια ολόσωμη φόρμα

Η Αθηνά Οικονομάκου στιλάτη ακόμη και στην εγκυμοσύνη της.

Μπορεί να έχει πάρει τα κιλάκια της, να έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της, ωστόσο αυτό που δεν χάνει με τίποτα, πέρα φυσικά από την όρεξη και την καλή της διάθεση, είναι το στιλ της.

Η Αθηνά Οικονομάκου εξάλλου ξέρει πώς ακριβώς να φορά το κάθε κομμάτι ώστε να αναδεικνύει τα σημεία που θέλει. Και είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα που είναι έγκυος; Μα τι άλλο;

Να νιώθει άνετα με τα ρούχα που επιλέγει χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να ντυθεί με ρούχα εγκυμοσύνης.

Η μόδα εξάλλου επιτάσσει τα over sized οπότε είναι μέσα στις τάσεις χωρίς να φορά τα κλασσικά ρούχα εγκυμοσύνης. Όπως ας πούμε αυτή η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε και μας εντυπωσίασε με το πώς την συνδύασε.

Σε υπέροχο nude ροζ απόχρωση, με πιέτες που είναι πολύ στη μόδα και φυσικά σε πολύ χαλαρή εφαρμογή. Είναι η πιο τέλεια ολόσωμη φόρμα.

Δες την στη gallery

Πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε πώς νιώθει ο μικρός Μάξιμος με την άφιξη της μικρής

«Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή.

Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντας τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved