Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μιλάει για το μωρό που περιμένει και παραδέχεται: «Ήθελα να είναι κορίτσι»
Showbiz

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μιλάει για το μωρό που περιμένει και παραδέχεται: «Ήθελα να είναι κορίτσι»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Καφέ της Χαράς, Βασίλης Χαλακατεβάκης περιμένει τον ερχόμενο Αύγουστο να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί και είναι πραγματικά ευτυχισμένος. 

“Μέσα στην καραντίνα και την κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας" είπε μεταξύ άλλων στη Real News ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε:

"Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου”.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήθελε πολύ να γίνει μπαμπάς κοριτσιού και όχι αγοριού: “Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη σύντροφό του Δέσποινα Μαραγκουδάκη από το 2009 και αποφάσισαν να παντρευτούν το 2017. Τώρα πρόκειται να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους με τον ερχομό του μωρού τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved