Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία και οι στιγμές που την πλήγωσαν
Showbiz

Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία και οι στιγμές που την πλήγωσαν

Συγκλονιστική η Χρύσα Ρώπα!

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή Dot. το μεσημέρι της Κυριακής (25-04) εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη και πόσο την άλλαξε αυτή η συνθήκη.

«Καταλήγω να πιστεύω ότι οι καημένοι οι άνθρωποι που πέρασαν πόλεμο, δεν ήξεραν να διαχειριστούν μια υιοθεσία. Τότε έπρεπε να μείνει κρυφή. Δεν είχαν υπολογίσει ότι κάποια εποχή ήθελε και ο άνθρωπος την αλήθεια του. Είναι καθοριστικό για τους ανθρώπους που τους τάισαν πολύ καλά αυτό το ψέμα. Έκτοτε έχω θέμα με το ψέμα. Υπάρχουν κάποιοι που δεν αντέχουν την αλήθεια και το σέβομαι αυτό. Εμένα η κατάσταση αυτή με έκανε ένα συναισθηματικό πρεζόνι.

Ήθελα αγκαλιές και φιλιά, να με αγαπούν και να με εμπιστεύονται. Η μεγαλύτερη πληγή είναι ότι αγάπησα και εμπιστεύτηκα ανθρώπους που με αμφισβήτησαν. Έκαναν στο baby book διαγραφή στη Χρύσα και δεν το λύσαμε ποτέ. Ούτε εγώ γύρισα όμως. Είμαι παιχτούρα εγώ, μ’ αρέσει το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά

Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο είπε:

«Είναι η χυδαία ματαιότητα που αλλοτριώνει τους ανθρώπους και τους κάνει τα τέρατα που ανακαλύπτουμε τώρα. Το ’80, έκανα μια σχολή που από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, με μια ώρα κενό, ακόμα και στο 2ο και το 3ο έτος, έμπαινε μέσα ο δάσκαλος και έλεγε “είστε ακόμα εδώ; Δεν σας έδιωξαν;”. Ο Ανδρέας Βουτσινάς μπήκε μια μέρα μέσα και μου είπε “εσύ γιατί είσαι ηθοποιός;

Δεν βρέθηκε ένας να σου πει ότι δεν κάνεις για τη δουλειά;”, μπροστά σε όλο τον θίασο. Πήγα στο μπάνιο, άνοιξα το νερό και κάθισα από κάτω και έκλαιγα. Δεν άντεχα τον πόνο και έφυγα τότε. Αν τον έπαιρνα στα σοβαρά μπορεί και να μην έκανα αυτή τη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved