Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές έχουν βρει το ταίρι τους! Τα love stories τους
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές έχουν βρει το ταίρι τους! Τα love stories τους

Κατάφεραν να αγαπηθούν από το ευρύ κοινό μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και, πλέον, ο κόσμος ενδιαφέρεται να μαθαίνει ολοένα και περισσότερα πράγματα για την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Οι ηθοποιοί της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 φαίνεται, πάντως, ότι εκτός από επιτυχία στην tv. Βιώνουν και την απόλυτη ευτυχία στην καθημερινότητα τους. Νέοι, όμορφοι, ταλαντούχοι και υπέροχοι χαρακτήρες, οι δυο τους κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό και είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Το καλοκαίρι, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρευτούν στην αγαπημένη τους Αστυπάλαια, αν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν. Ο κεραυνοβόλος ερωτάς τους ξεκίνησε στη Σύρο, όπου εκείνη την περίοδο η Δανάη είχε τελειώσει τη Δραματική Σχολή και δούλευε ως σερβιτόρα, και η σχέση τους, όπως λένε και οι ίδιοι, άρχισε σαν ένα υπέροχο παραμύθι.

Πιο πρόσφατο ειδύλλιο, αλλά εξίσου δυνατό, είναι αυτό της τηλεοπτικής Ζωρζέτ, κατά κόσμον Χρύσας Μιχαλοπούλου, και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο και, παρότι οι ίδιοι δεν παραδέχονται με δηλώσεις τη σχέση τους, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είτε στο θέατρο πέρυσι το καλοκαίρι είτε πρόσφατα στο γήπεδο σε αγώνα του Πανιωνίου, δείχνουν ξεκάθαρα τον ερωτά τους. Ο «θείος Λεό» και η αγαπημένη του από τις «Άγριες Μέλισσες» συνεργάζονται και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του σεφ, και, φυσικά, έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού συγκατοικούν στο σπίτι του πρώτου στο Μαρκόπουλο.

Άξιο αναφοράς το love story του Αναστάσιου Ροϊλού και της Εριέττας Μανούρη. Είναι ο πρώτος και μοναδικός έρωτας που προέκυψε στα γυρίσματα της σειράς, παρόλο που και οι δυο τους γνωρίζονταν νωρίτερα και από το θέατρο. Εκείνη ενσάρκωσε για κάποια επεισόδια τη Βαλεντίνη Σταμίρη, τη μητέρα των τριών αδελφών. Εδώ και ενάμιση χρόνο οι δυο τους δεν κρύβουν την αγάπη τους και, μάλιστα, τους έχουμε δει μαζί σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Η γνωριμία τους και ο έρωτας της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου πριν από 8 χρόνια έγινε πρωτοσέλιδος, με τη σέξι ηθοποιό να γνωρίζει εντελώς τυχαία τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή. Ο Γρηγόρης Πετράκος σε ένα live του σε ένα μαγαζί γνώρισε τη σύντροφο του και έκτοτε δεν ξαναχώρισαν ποτέ. Όπως έχει δηλώσει η Θεοφάνια: «Ένα βράδυ τυχαία πήγα σε ένα εστιατόριο να φάω και αναζήτησα την τουαλέτα. Ανέβηκα στο πατάρι, όπου είχε live, και ξαφνικά τον βλέπω. Τον ακούω και έμεινα!»... Εκείνη αναζήτησε από τον ιδιοκτήτη να μάθει το όνομα του, μίλησαν αρχικά μέσω facebook και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Έναν χρόνο μετά γεννήθηκε η μεγαλύτερη κόρη ιούς, Αγάπη, και πριν από τρία χρόνια η δεύτερη, η Αθηνά.

Έξι χρόνια κρατά ο γάμος του Χρήστου Πλαΐνη και της Σταυρίνας Ψιμοπούλου. Η γνωριμία του «κοινοτάρχη» με την ηθοποιό και ψυχολόγο σύζυγό του έγινε στα παρασκήνια της παράστασης «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», στην οποία συμμετείχαν και οι δύο. Έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Νεφέλη, και, όπως είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός, η χημεία της συζύγου του με τον γιο του, Οδυσσέα, από τον πρώτο του γάμο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει η σχέση τους: «Είχε έρθει τυχαία μια μέρα στο θέατρο ο Οδυσσέας, στην παράσταση που γνώρισα και τη σύζυγο μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους, χωρίς εγώ να κάνω απολύτως τίποτα, απέκτησαν μια πάρα πολύ ωραία και στενή σχέση. Το πρώτο διάστημα εκείνος μου έλεγε: "Γιατί δεν λες στη Σταυρίνα να έρθει και να μείνει στο σπίτι μας;". Στάθηκα τυχερός και είμαι ευγνώμων γι' αυτό!»...

Η ωραία του... κουρέα, Γιώργου Ηλιόπουλου, ονομάζεται Μαρία και είναι, επίσης, ηθοποιός. Σε αντίθεση με τον τηλεοπτικό του ρόλο που δεν... σταυρώνει γυναίκα, στην προσωπική του ζωή ο Γιώργος είναι πολύ ερωτευμένος, όπως μας είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες, με την εδώ και έξι χρόνια σύντροφο του: «Είμαστε σαν παντρεμένοι, τα χαρτιά λείπουν, αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είναι σημαντικό να σε θαυμάζει ο άνθρωπος σου και να τον θαυμάζεις, να σου έχει εμπιστοσύνη. Ο έρωτας θέλει δουλειά, δεν γίνεται τίποτα στην τύχη. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις μια γυναίκα και να σε προσέχει και εκείνη. Παλιά ασχολούμουν μόνο με την καριέρα μου, τώρα δεν με ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να πηγαίνω εκδρομές με τη γυναίκα μου και να είμαστε μαζί! Μακάρι να αποκτήσουμε ένα παιδί. Εγώ δεν νιώθω έτοιμος γι' αυτό, αλλά εκείνη είναι γεννημένη για μητέρα».

Αν πιστεύετε στην τύχη, αυτή έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να γνωρίσει ο αγαπημένος καφετζής, Αλέξανδρος Καλπακίδης, την αισθητικό στο επάγγελμα σύζυγο του. «Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης ευθύνεται γι' αυτό, εκείνος επέμενε να μας γνωρίσει με τη γυναίκα μου! Δουλεύαμε τότε μαζί στον θίασο ίου Σπύρου Παπαδόπουλου, ήμουν αδέσμευτος και ένα βράδυ με κάλεσε να βγούμε έξω, λέγοντας: "Έλα, γιατί θα έχουμε στην παρέα και μία φίλη μας για να τη γνωρίσεις". Και, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, στην αρχή παραλίγο να μην πήγαινα, του έλεγα: "Ασε, ρε Κώστα, βαριέμαι, δεν έρχομαι". Εκείνος όμως επέμενε, τελικά πήγα, γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου και από εκείνο το βράδυ εδώ και επτά χρόνια είμαστε αχώριστοι!», έχει πει.


Ο τηλεοπτικός αδέκαστος εισαγγελέας σε θέματα τιμής και αγάπης είναι κάθετος και αδιαπραγμάτευτος. Η αλήθεια είναι πως στην κανονική του ζωή ο Σπύρος Σταμούλης είναι λιγότερο αυστηρός και ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος. Η κοπέλα που έχει μπει εδώ και δύο χρόνια στη ζωή του είναι η Αλίνα, εικαστικός στο επάγγελμα, και το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση του και, φυσικά, το ίδιο κάνει και με τις δημόσιες εμφανίσεις του. Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, ωστόσο, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και οι περισσότεροι μιλούν για έναν γάμο που δεν θα αργήσει να έρθει.

Πηγή: Tv τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved