Δανάη Παππά: Όλη η αλήθεια για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της
Showbiz

Δανάη Παππά: Όλη η αλήθεια για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της

Για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια αλλά και για το αν έχει επαφή με τον Ανδρέα Γεωργίου μίλησε η Δανάη Παππά.

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης αν ισχύουν οι φήμες που την θέλουν να ντύνεται νυφούλα.

Από τον Σεπτέμβρη δεν κάνεις γυρίσματα. Άρα το τελευταίο οκτάμηνο ήταν μάλλον ξεκούραστο για σένα.

Αν δεν είχαμε τον κορονοϊό, το lockdown και ό,τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτήν τη στιγμή θα ήμουν πάρα πολύ καλά. Ευτυχώς τα οικεία μου πρόσωπα είναι υγιή. Το ότι είμαστε κλεισμένοι είναι δύσκολο. Όπως και να το κάνεις, αυτοί οι τέσσερις τοίχοι κάθε μέρα έρχονται λίγο πιο κοντά μας. Δεν βοηθά η κατάσταση να νιώσουμε καλύτερα.

Ισχύει ότι συγκατοικείς με το σύντροφο σου και σκοπεύετε, να παντρευτείτε;

Για τα επόμενα βήματα της σχέσης μου δεν μπορώ να πω κάτι. Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Παρά τη δημόσια ζωή που μπορεί να έχω, θέλω κάποια πράγματα να τα κρατώ για εμένα.

Τα επόμενα βήματα σου;

Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, σκοπεύω να κάνω μαθήματα υποκριτικής. Συζητώ επίσης κάποια τηλεοπτικά ενδεχόμενα για την επόμενη σεζόν. Είναι άκρως ενδιαφέροντα, αλλά δυστυχώς όχι ανακοινώσιμα ακόμη.

Έχετε επαφή με τον Ανδρέα Γεωργίου σήμερα;

Ο Ανδρέας με βοήθησε να κάνω το πρώτο βήμα στη δουλειά. Έχουμε επικοινωνία, αλλά όχι τόσο συχνή. Είναι σε γυρίσματα. Φαντάζομαι πως αν τα πράγματα είναι όπως κι όταν δουλεύαμε μαζί στη σειρά, ζει σε έναν πανικό. Έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου ο Ανδρέας, μόνο όμορφα συναισθήματα νιώθω για εκείνον, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved