Έρωτας στα χρόνια των ριάλιτι - Αυτά είναι τα ζευγάρια
Showbiz

Έρωτας στα χρόνια των ριάλιτι - Αυτά είναι τα ζευγάρια

Οι φορές που το κοινό έχει δει να εκτυλίσσονται δυνατά love stories σε ριάλιτι σόου δεν είναι λίγες. Αλλα από αυτά, μάλιστα, έχουν κρατήσει, ενώ μερικά άλλα τελείωσαν λίγο μετά το τέλος των παιχνιδιών. Ετσι, λοιπόν, και φέτος δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που είδαν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα μέσα στο ριάλιτι στο οποίο συμμετέχουν.

Το πιο πολυσυζητημένο περιστατικό είναι αυτό του «Survivor» του ΣΚΑΪ. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης υπήρξαν για αρκετά χρόνια ζευγάρι στην κανονική ζωή, χώρισαν πριν από κάποιους μήνες, αλλά ξανασυναντήθηκαν στον Αγιο Δομίνικο.

Η νεαρή παίκτρια βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη ημέρα, ενώ κάποιους μήνες αργότερα η δαιμόνια παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισαν να βάλουν στο παιχνίδι και τον γοητευτικό Σάκη, που είχε δηλώσει συμμετοχή. Η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη «στολίζοντας» τον πρώην σύντροφό της με καθόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς, όμως η γλυκιά συμπεριφορά του παίκτη και η κατά μία έννοια επιμονή του την έκαναν να «μαλακώσει» πολύ.

Το ζευγάρι μπορεί να μη χώρισε με τον καλύτερο τρόπο, όπως η Μαριαλένα έχει παραδεχτεί, και η ίδια να είχε ξεκινήσει πριν φύγει από την Ελλάδα ένα σύντομο ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όμως οι αντίξοες συνθήκες στις οποίες καλούνται να ζήσουν και η πίεση την έκαναν να βρει το «γούρι» της, όπως τον αποκαλεί, στο πρόσωπο του Σάκη.

Πρόσφατα, μάλιστα, την είδαμε να λυγίζει όταν ο Σάκης μεταφέρθηκε από την ομάδα των «μπλε» στους «κόκκινους», με τη Μαριαλένα να δηλώνει με μάτια βουρκωμένα: «Το “Survivor” είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία. Κι εμένα την ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές στο παιχνίδι…

Μία, την πρώτη φορά, που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα, που πάλι έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μες στο παιχνίδι, τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλον. Ηταν το γούρι μου, όπως είχα πει». «Και τώρα πάλι αυτόν, τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου, μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι… Λύγισα, δεν μπορώ… Ενιωθα δυνατή, αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη», είπε στην κάμερα. Πάντως, οι δύο παίκτες μπορεί να είναι σε διαφορετικές ομάδες, αλλά φροντίζουν να κοιμούνται μαζί, να περνούν τον χρόνο τους μαζί στις καλύβες, καθώς πλέον οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια παραλία.

Η μαγειρική γεννήθηκε για δύο!

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν ήρθαν πολύ κοντά από τις πρώτες ημέρες στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, «MasterChef», προσελκύοντας το ενδιαφέρον και κάνοντας τους πάντες να σχολιάζουν το love story τους.

Χωρίς να δίνουν, όμως, δικαίωμα, μόλις πριν από κάποιες εβδομάδες παραδέχτηκαν on camera τα τρυφερά τους συναισθήματα, με την παίκτρια να αποκαλύπτει: «Λέω στον Διονύση να μη φωνάζει, να μη νευριάζει, να μη σχολιάζει. Εχουμε έρθει αρκετά κοντά, αλλά ό,τι και να είναι, το έχουμε δηλώσει πως ό,τι κι αν γίνει, θα είναι έξω». Λίγη ώρα, μάλιστα, πριν είχε προηγηθεί μεταξύ τους ο εξής διάλογος: «Ησουν έτοιμη να με αποχωριστείς», τη ρώτησε ο Διονύσης, με την Ανούς να απαντά: «Θέλεις την αλήθεια; Είχα προετοιμαστεί, αλλά δεν μου ήταν εύκολο. Εχω δύο λόγους, έναν να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και έναν να είμαι δίπλα σου». Τότε, ο ερωτευμένος Διονύσης φρόντισε να πει: «Είναι ένα περίεργο δέσιμο».

Οι ερωτοχτυπημένοι του «House of fame»

Στη μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι έχει γεννηθεί ένας δυνατός έρωτας.

Από την πρώτη ημέρα που μπήκαν στο σπίτι, η Μαριάννα Κάρα και ο Στέφανος Πιτσίναγκας ήρθαν κοντά, άρχισαν να ανταλλάσσουν χάδια και φιλιά, καταφέρνοντας γρήγορα να σχολιαστούν από τους συμπαίκτες τους και να γίνουν το πρώτο ζευγάρι του μουσικού διαγωνισμού. Χωρίς να κρύβουν πλέον τα συναισθήματά τους και όντες παρορμητικοί ως νέα παιδιά, οι δυο τους θα δοκιμαστούν και εκτός ριάλιτι για να δουν αν αυτό που νιώθουν είναι αληθινό.

Σχέσεις που κράτησαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος, Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος είναι δύο περιπτώσεις ζευγαριών που δηλώνουν ακόμη full in love. Οι δύο πρώτοι γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ, όμως, όπως έχουν δηλώσει, η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Το καλοκαίρι κάναμε διακοπές μαζί και εξελίχθηκε. Ανακοινώσαμε ότι είμαστε μαζί όταν μετά τους τρεις μήνες σιγουρευτήκαμε», δήλωνε η Ευρυδίκη στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη το 2018. «Στο πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων, είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά», παραδέχτηκαν και οι δύο. Πλέον είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, μοιράζονται την ίδια στέγη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οσον αφορά στη Μαρία και τον Δημήτρη, το ειδύλλιό τους εξελίχθηκε στον περσινό κύκλο του «MasterChef» και έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Οι δυο τους απέδειξαν ότι τα συναισθήματά τους ήταν πιο δυνατά από αυτό που φαντάζονταν πολλοί και έτσι μοιράζονται τα πάντα εδώ και καιρό. «Για εμένα είναι η πρώτη φορά που συμβιώνω με κάποιον, γιατί ο Δημήτρης είναι η πρώτη σοβαρή σχέση μου. Είναι όμως τέλειος μαζί μου… Είναι σε ηλικία γάμου, εγώ όχι ακόμη. Αν είμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια, λογικά θα παντρευτούμε», δήλωσε πρόσφατα η νεαρή σεφ.

Πηγή: TV τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved