Showbiz

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Ξανά μαζί στη σκηνή μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια!

Gossip-tv Team

Ένα αφιέρωμα στη Ρίτα Σακελλαρίου στάθηκε η αφορμή ώστε ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, εκτός από το σπίτι τους να συναντηθούν και στη σκηνή, μία δεκαετία μετά την τελευταία φορά. 

Εν όψει, λοιπόν, της τηλεοπτικής τους “συνάντησης” για ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Ρίτα, οι δύο καλλιτέχνες και σύζυγοι, μίλησαν στην κάμερα για τη δουλειά, τη μητρότητα, την οικογένεια αλλά και την πίστη στη θρησκεία.

Η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε ότι απείχε συνειδητά από τις μουσικές σκηνές και την ενεργό δράση στο τραγούδι καθώς για την ίδια ο ρόλος της ως μητέρα είναι πιο σημαντικός από οτιδήποτε άλλο, όπως τόνισε.

Όσο για τον Νίκο Κουρκούλη, δήλωσε χαρούμενος που θα συνυπάρξει ξανά με τη σύζυγό του επί σκηνής, στην οποία θα βρεθεί και ο μετρ της κρητικής λίρας, ο Νίκος Ζωιδάκης.

Σε αυτό το αφιέρωμα θα τραγουδήσουν επίσης ποντιακά, δημοτικά, Κρητικά και λαϊκά τραγούδια, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα και τους δύο καλλιτέχνες.

Ο Νίκος Κουρκούλης επίσης αναφέρθηκε και στη βαθιά του πίστη στον Θεό, τονίζοντας πως τώρα, πιο πολύ από ποτέ είναι κοντά Του, μετά και τα όσα ζούμε με την πανδημία.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσαν οι δύο καλλιτέχνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved