Αναστασία Παντούση: Αποκάλυψε ένα περιστατικό στα γυρίσματα της Έξαψης και μας άφησε άφωνους
Showbiz

Αναστασία Παντούση: Αποκάλυψε ένα περιστατικό στα γυρίσματα της Έξαψης και μας άφησε άφωνους

Η Αναστασία Παντούση πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στη νέα σειρά του MEGA, Έξαψη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα σειράς.

Τα δύο τελευταία χρόνια η καριέρα σας βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο. Τι σας έφερε η επιτυχία και τι σας στέρησε;

«Δεν μου στέρησε τίποτα. Αντίθετα, μόνο πράγματα έχω πάρει. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορώ να μιλήσω ακόμη νια επιτυχία, γιατί αισθάνομαι ότι έχω πάρα πολύ δρόμο μπροστά μου. Το "Κόκκινο ποτάμι" του Μανούσου Μανουσάκη ήταν μια σημαντική στιγμή της καριέρας μου, ένας σταθμός, ώστε να δω "αποχρώσεις" στην υποκριτική μου που ούτε εγώ η ίδια γνώριζα ότι υπήρχαν. Και έτσι μου έδωσε τη δύναμη να προχωρήσω. Εφέτος με μεγάλη χαρά μπήκα στην "Εξαψη", συναντήθηκα ξανά με τον σκηνοθέτη Βασίλη Τσελεμέγκο - είχαμε δουλέψει μαζί και στους "Συμμαθητές" και στο "Έλα στη θέση μου" - και συ-εργάστηκα με αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς σε αυτό το γεμάτο ανατροπές σενάριο της Τίνας Καμπίτση».

Την Κλαίρη, την ηρωίδα που υποδύεστε στην «Έξαψη», την καταλαβαίνετε;

«Ναι, νομίζω την έχω καταλάβει, αλλά συνέχεια ανακαλύπτεις και νέα πράγματα για εκείνη σε κάθε σενάριο που παίρνεις στα χέρια σου - φροντίζει για αυτό και η σεναριογράφος μας, η Τίνα. Και τώρα, στα επόμενα επεισόδια, έρχονται ανατροπές για όλους τους χαρακτήρες. Ναι, την Κλαίρη την έχω καταλάβει και τη συμπαθώ. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι που τα έχει καταφέρει μόνη της, αν και ο ψυχικός της κόσμος είναι αρκετά μπερδεμένος. Και δεν κατάφερε να τον "ξεμπερδέψει" ούτε ο μεγάλος έρωτας που ή¬θε στη ζωή της με την έλευση του Αλέξανδρου (σ.σ.: τον υποδύεται ο Τάσος Νούσιας). Παραδόθηκε σε αυτόν τον έρωτα, όμως την κάλυψε μόνο για λίγο. Δεν έχει ησυχάσει η ψυχή της. Ακόμη και σε αυτή τη σχέση η Κλαίρη συμβιβάστηκε».

Αλήθεια, ποιο είναι το πιο περίεργο περιστατικό που σας έχει συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Έξαψης»;

«Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε κάποιες σκηνές στη θάλασσα. Μπαίνω, κολυμπάω και όλα καλά. Από το πουθενά, όμως, ξαφνικά αρχίζω να τρέμω από το κρύο και καταρρέω. Οι άνθρωποι του συνεργείου που ήταν απ' έξω στην αρχή δεν κατάλαβαν τι συνέβη, τόσο ξαφνικό ήταν. Ούτε εγώ θυμάμαι πώς βγήκα τελικά από τη θάλασσα και περπάτησα. Το μόνο που μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου είναι η αγωνία της Ιωάννας Παππά που προσπαθούσε μαζί με το ενδυματολογικό τμήμα να με βοηθήσει να βγάλω τα βρεγμένα μου ρούχα».

Στην «Έξαψη» ο έρωτας αποδεικνύεται αυτοκαταστροφικός...

«Αν δεν είναι ο έρωτας αυτοκαταστροφικός, τότε τι θα είναι; Βέβαια, τώρα που έγινα 30 ετών, έχω αρχίσει να δημιουργώ κατηγορίες στο μυαλό μου: δηλαδή άλλο πράγμα είναι η καψούρα,άλλο ο έρωτας και άλλο η αγάπη.

Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ον;

«Δύσκολη ερώτηση. Δεν ξέρω, με αυτά που βλέπουμε, ακούμε και ζούμε καθημερινά, τείνω να πω "όχι". Αυτό το "για πάντα μαζί» φαίνεται ακατόρθωτο...».

Εσείς έχετε κάνει κάτι τρελό για έναν έρωτα;

«Μάλλον όχι. Ίσως το μόνο που μπορώ να είναι ένα περιστατικό από την πρώτη μου σχέση. Ο τότε φίλος μου ήταν frontman σε μια μπάντα και σε μια συναυλία μου αφιέρωσε ένα τραγούδι. Με βάση τον χαρακτήρα μου πίστευα ότι θα ένιωθα τρομερή αμηχανία και ξαφνικά έπιασα τον εαυτό να κοιτάζει τους γύρω με ένα βλέμμα "παιδιά, το καταλάβατε; Για εμένα τραγουδάει. Εγώ είμαι το κορίτσι του", θυμάμαι είχα νιώσει πολύ όμορφα τότε», είπε η Ανασία Παντούση στο ΒΗΜΑGAZINO.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved