Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν θυμάμαι με πολύ χαρά τα μαθητικά μου χρόνια»
Showbiz

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν θυμάμαι με πολύ χαρά τα μαθητικά μου χρόνια»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη κάνει «Pop Up» καθημερινά στον Alpha στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την καταγωγή της, για τα μαθητικά της χρόνια, αλλά και για την περίοδο που παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων σε κανάλι περιφερειακής εμβέλειας.

H καταγωγή μου είναι από την Αμάρυνθο Ευβοίας και το Κυπαρίσσι Λακωνίας. Για μένα και τα δύο αυτά μέρη είναι τα ομορφότερα του κόσμου όλου. Το Κυπαρίσσι μάλιστα ήταν από τα τελευταία μέρη που επισκέφτηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, λίγες μόλις μέρες πριν σκοτωθεί. Θυμάμαι, όταν είχε έρθει, ζητούσα επίμονα από τους ντόπιους να με πάρουν μαζί τους με το βαρκάκι να πλησιάσουμε τη θαλαμηγό της.

Δεν θυμάμαι με πολύ χαρά τα μαθητικά μου χρόνια. Στην 6η δημοτικού έκανα μία εβδομάδα να πάω σχολείο, παριστάνοντας την άρρωστη, γιατί την προηγούμενη μέρα ένας δάσκαλός μου με σήκωσε στον πίνακα και με έκανε ρεζίλι μπροστά σε όλους επειδή δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά. Νομίζω έκανα μέρες να κοιμηθώ και, όταν πια επέστρεψα στο σχολείο, οι συμμαθητές μου μου είπαν ότι όλες τις μέρες που έλειπα εκείνος μου έκανε επιθέσεις χωρίς καν να είμαι μπροστά. Κάπου εκεί σιχάθηκα τα μαθηματικά. Για πάντα! Τον βλέπω τώρα να κάνει αναρτήσεις κατά του bullying και μου έρχεται να του στείλω μήνυμα και να του πω «δεν σε παίρνει να μιλάς, μεγάλε».

Έχω έναν σκύλο, τον Μόκα, που τον υιοθέτησα πριν από 7 χρόνια και είναι ό,τι καλύτερο έκανα ποτέ για την ψυχή μου.

Έχω παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων για πολλά χρόνια στο Channel 9, ένα κανάλι περιφερειακής εμβέλειας. Ήταν τεράστιο σχολείο, καθώς τα κάναμε όλα μόνοι μας και αυτό με έκανε να έχω τεράστια υπομονή και πειθαρχία.

Έχω κάνει πρωταθλητισμό στον στίβο, στα 100 μ. και στα 200 μ. Ήμουν ιδιαίτερα καλή, αλλά τα παράτησα νωρίς, γιατί κατάλαβα ότι θα έπρεπε να κάνω πράγματα που δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω.

Έχω έρωτα με τα ταξίδια και ελπίζω να αξιωθώ κάποτε να κάνω τον γύρο της Ιταλίας με αυτοκίνητο, κάτι που διαρκώς κανονίζω, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και το αναβάλλω, είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved