Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έχω σταματήσει τον δικηγόρο μου από το να κινηθούμε νομικά σε haters»
Showbiz

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έχω σταματήσει τον δικηγόρο μου από το να κινηθούμε νομικά σε haters»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο «Pop Up» του Alpha με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της μίλησε για τις φοβίες της, για τη σχέση με τον μπαμπά της, αλλά και για τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Φοβάμαι το νερό σε μεγάλη ποσότητα. Δεν κολυμπάω ποτέ μόνη μου στα βαθιά και, αν το κάνω, θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ. Δεν συμπαθώ ούτε καν τις μπανιέρες, γιατί θεωρώ πως κάτι θα βγει από μέσα. Είναι να μη μου κολλήσει κάτι!

Είμαι πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος. Αν θεωρήσω ότι μία συνθήκη ή ένας άνθρωπος με αδικεί, θα κινήσω γη και ουρανό μέχρι να βρω το δίκιο μου.

Από την άλλη, όμως, είμαι και πάρα πολύ παρορμητική, και πιθανότατα μετά θα προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση.

Είμαι αρρωστοφοβική. Μέχρι πριν από 2 χρόνια ήμουν διαρκώς στους γιατρούς με «φανταστικές» ασθένειες και πίστευα πως θα πεθάνω. Ευτυχώς το δούλεψα και πλέον κάνω ένα τσεκάπ κάθε χρόνο.

Με τον μπαμπά μου δεν είχα καλές σχέσεις ποτέ, αν και κατά έναν περίεργο τρόπο τού είχα πάντα αδυναμία, γιατί δεν τα πήγαιναν καλά με τη μαμά μου, παρότι ήταν πάντα μαζί και δεν χώρισαν ποτέ. Τα τελευταία χρόνια που πάτησα στα πόδια μου και ο μπαμπάς μου έχει σοβαρά θέματα με τη μνήμη του, προσπάθησα να «γεφυρώσω» αυτό το χάσμα, γιατί πλέον φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει μια μέρα και δεν θα με θυμάται. Θέλω να κλείσουμε τον κύκλο της ζωής μας αγαπημένοι και να κάνω ό,τι μπορώ ώστε οι τελευταίες του αναμνήσεις από εμένα να είναι ευτυχισμένες.

Απαντάω σε όλους τους haters στα social media. Δεν μπορώ να πιστέψω, ακόμα και ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, , ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με τόση κακία μέσα τους και είναι διατεθειμένοι να σ' την αδειάσουν στον προσωπικό σου χώρο. Σε σκληροπυρηνικά σχόλια μάλιστα έχω σταματήσει πολλές φορές τον δικηγόρο μου από το να κινηθούμε νομικά, είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved