Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Το μεγαλύτερο σχολείο μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η Ελένη Μενεγάκη»
Showbiz

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Το μεγαλύτερο σχολείο μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η Ελένη Μενεγάκη»

Η αγάπη της για τη μαγειρική, από την παιδική ηλικία της, καθόρισε την επαγγελματική διαδρομή της και την καταξίωσε ως επαγγελματία.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καθημερινά μαγειρεύει στον ΣΚΑΪ, γιατί η «Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ» είναι μεγάλη απόλαυση για τους τηλεθεατές.

-Η τηλεοπτική σας κουζίνα σας προσφέρει χαρά και απόλαυση;

«Η μαγειρική είναι η μεγάλη μου αγάπη και στην εκπομπή «Ώρα για φαγητό» έχω τη χαρά και την απόλαυση να τη μοιράζομαι καθημερινά με τον κόσμο. Λειτουργώ τέλεια οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να νιώθω ότι είμαι στην κουζίνα».

-Έχετε δημιουργήσει... συγγενική σχέση με το τηλεοπτικό κοινό;

«Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος με φωνάζει “Αργυρώ”, και αυτό για μένα λέει πολλά. Τόσα χρόνια, παρέα μαγειρεύουμε τις πιο νόστιμες συνταγές και επειδή πάντα μοιράζομαι μαζί του όλα μου τα μυστικά, νιώθει πως είμαι δίπλα του. Ταυτόχρονα, και εγώ αισθάνομαι ότι περιβάλλομαι από χιλιάδες φίλους κάθε στιγμή».

- Από πού πηγάζουν οι επιρροές σας στη μαγειρική;

«Από πολύ μικρή τριγυρνούσα στην κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς μου, παίζοντας και παράλληλα μαθαίνοντας. Εκείνες είναι οι μεγαλύτερες επιρροές μου και φυσικά τα ταξίδια που έκανα (πριν από την πανδημία), που με γέμισαν έμπνευση και δημιουργικότητα κάθε ταξίδι και μία γευστική εμπειρία».

- Έχετε διαγράψει μια λαμπρή διαδρομή στην TV. Αξέχαστες συνεργασίες;

«Από όλες μου τις συνεργασίες στην τηλεόραση αποκόμισα πολλά οφέλη και μαθήματα που μου έχουν μείνει αξέχαστα. Το μεγαλύτερο, όμως, σχολείο μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η Ελένη Μενεγάκη. Έζησα αξέχαστες στιγμές πλάι σε όλους τους παρουσιαστές και μοιραστήκαμε ωραίες εμπειρίες».

-Γνωρίσατε την Ελένη Μενεγάκη το 2003, όταν σας κάλεσε από την Πάρο για casting στον ΑΝΤ1...

«Ναι! Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι της συνεργασίας μας, που στην πραγματικότητα άρχισε μερικά χρόνια αργότερα».

-Μέχρι σήμερα, που επιστρέφει στο ΜΕGΑ, τι αναμνήσεις κρατάτε από τη συνεργασία σας;

«Την αύρα της, τον επαγγελματισμό της και φυσικά το χαμόγελό της, που κάθε μέρα με συντρόφευε στην κουζίνα της εκπομπής της. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ζει την στιγμή και ξέρει να απολαμβάνει κ μεταδίδει αυτή την αίσθηση σε όλους! Την περιμένουμε με χαρά!». είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved