Άριελ Κωνσταντινίδη: «Φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν και θα έκανα κι άλλα παιδιά»
Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν και θα έκανα κι άλλα παιδιά»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε, προσφάτως, εξομολογήθηκε την επιθυμία της να ξανά παντρευτεί και να αποκτήσει κι άλλα παιδιά στο μέλλον.

Θα επιχειρούσες να ξανά παντρευτείς, να αποκτήσεις κι άλλα παιδιά;

Εννοείται, φυσικά και θα το έκανα. Δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά ή να υιοθετήσω. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα ταμπού, τα όρια, τα πλαίσια τα απαγορευτικά, γιατί; Φυσικά θα ξανά παντρευόμουν και θα έκανα κι άλλα παιδιά. Παλαιότερα ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη, φυλακισμένη, εγκλωβισμένη. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που το να έχεις συναίσθημα ήταν αδυναμία. Όλες οι μεγάλες γυναίκες με εμπειρία και του καλλιτεχνικού χώρου ήταν αυτών των πεποιθήσεων και της νοοτροπίας της παλιάς, και αυτή πια δεν μπορεί να σταθεί.

Άρα τα βγάζεις πέρα με τον καλύτερο τρόπο.

Έχω ακόμα αδυναμίες, πέφτω κάτω, έχω στιγμές σχεδόν απελπισίας, σηκώνω τα χέρια ψηλά για να το αντέξω και περνάει.

Θέλεις να δουλέψεις;

Το θέλω πάρα πολύ τώρα που έχει φτιάξει και ο ύπνος των γιων μου, γιατί είχα αυτήν την ταλαιπωρία μέσα στη νύχτα, με πολλά ξυπνήματα, και αυτό που μου έκανε μεγάλη ζημιά στο νευρικό μου σύστημα (γέλια). Πέρα από τις μεταγλωττίσεις το βράδυ το θέατρο ήταν απαγορευτικό για μένα. Θα έρθουν πράγματα. Με ικανοποιεί πάρα πολύ που γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις είμαι περήφανη που είμαι καλλιτέχνης και μέσα απ’ το δικό μας χώρο ήρθε το πρώτο φως. Κάθε θύμα μπορεί να είναι και θύτης ταυτόχρονα, χρειάζεται να παίρνουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή την ευθύνη μας.

Η συντροφικότητα στη ζωή σου...

Θα έρθει... Όταν θα είμαι έτοιμη. Στην πρώτη καραντίνα που ήταν πολύ ζόρικη με ρωτούσαν τι μου λείπει και εγώ απαντούσα "η συντροφικότητα αυτή που μου έλειπε και πριν", σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved