Λένα Αλκαίου: «Δεν πρέπει να κρίνεται η αξία ενός καλλιτέχνη από τους followers»
Showbiz

Λένα Αλκαίου: «Δεν πρέπει να κρίνεται η αξία ενός καλλιτέχνη από τους followers»

Η Λένα Αλκαίου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την νέα εποχή των social media, τους τραγουδιστές και απάντησε αν θα την ενδιέφερε να βρεθεί στην θέση της κριτικής σε κάποιο τάλεντ σόου;

Έχεις καλή επαφή με τα social media;

Μια χαρά, τα έχω μάθε όλα!

Έχουν καθορίσει αρκετά το επαγγελματικό κομμάτι, καθώς επιλέγονται πρόσωπα στον καλλιτεχνικό χώρο ανάλογα με τους followers;

Ναι... Αυτό νομίζω ότι έχει μεγάλη απόκλιση από την αντικειμενικότητα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε μέσα από τους followers. Μου αρέσουν τα social media, για να δίνω κάποιες πληροφορίες, αλλά αυτό έχει φτάσει πια στο άλλο άκρο. Δε νομίζω ότι πρέπει να κρίνεται η αξία ενός καλλιτέχνη από τους followers.

Το να εκθέτουν τόσο πολύ τη ζωή τους οι γνωστοί στο ευρύ κοινό καλλιτέχνες, δεν συντελεί και σε μια απομυθοποίησή τους;

Βέβαια, συντελεί. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στο σπίτι τους, θα βγουν «αύριο» και θα δουν τους καλλιτέχνες που αγαπούν. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα.

Θα πήγαινες κριτική επιτροπή σε ένα μουσικό τάλεντ σόου;

Εξαρτάται από το πώς είναι στημένο το κάθε ένα από αυτά τα ριάλιτι, ποιοι είναι αυτοί που διδάσκουν και που κρίνουν τα παιδιά αυτά, πώς είναι δομημένο, όχι να είναι ριάλιτι, αλλά μια ακαδημία, να γίνεται δουλειά. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται, αλλά από την άλλη μεριά, έχουν βγει κάποια παιδιά κι έχουν κάνει καριέρα.

θεωρείς ότι θα υπάρξουν νέοι καλλιτέχνες που θα κρατήσουν τα σκήπτρα των παλαιοτέρων τραγουδιστών;

Όσο υπάρχει τραγούδι, μουσική, τέχνη, πάντα θα υπάρχουν, κι αυτό που πρέπει να πούμε, εμείς που είμαστε λίγα παραπάνω χρόνια, είναι ν’ ακολουθούν τα όνειρά τους και να παλεύουν γι’ αυτά. Πάλεψα για τα όνειρά μου, δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα, δεν μου χαρίστηκε κάτι, ακόμα και σήμερα το ίδιο κάνω, παλεύω για να είμαι κάθε μέρα καλύτερη, νιώθω ότι αυτό θέλει συνέχεια δουλειά, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved