Δεύτερο Πάσχα με περιορισμούς; Πώς είχαν περάσει πέρυσι οι celebrities την Ανάσταση και το Πάσχα;
Showbiz

Δεύτερο Πάσχα με περιορισμούς; Πώς είχαν περάσει πέρυσι οι celebrities την Ανάσταση και το Πάσχα;

Πάσχα 2021: Το φετινό Πάσχα μας βρήκε και φέτος όπως και την περασμένη χρονιά με πολλούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας covid-19.

Δεν θα ταξιδέψουμε, δεν θα πάμε σε πάρτι, δεν θα γλεντήσουμε παρέα με πολλούς και καλούς μας φίλους.

Φέτος, θα περάσουμε την Ανάσταση και το Πάσχα με τις οικογένειές μας και με πολλή προσοχή.

Θυμάστε όμως τι έκαναν οι αγαπημένοι μας celebrities πέρσι το Πάσχα και την Ανάσταση;

Η Κατερίνα Καινούργιου για παράδειγμα απόλαυσε ένα ξεχωριστό Πάσχα με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μάλιστα είδαμε και την πρώτη της ανάρτηση με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Πέρασαν το πρώτο Πάσχα μαζί με πολύ φαγητό και κρασί. Τσούγκρισαν τα αυγά τους, ο Φίλιππος έψησε κρέας και έφτιαξαν μέχρι και ψωμάκι.

Η Βασιλική Ανδρίτσου πέρασε το Πάσχα με τον σύζυγό της και την κόρη τους. Μάλιστα, είχε φροντίσει να ποστάρει και φωτογραφίες από το οικογενειακό τραπέζι.

Η Μαρία Ηλιάκη πάλι το περσινό Πάσχα το είχε περάσει μόνη της. Ο σύντροφός της που τώρα θα γίνει και ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, δεν βρισκόταν στην Ελλάδα και λόγω των μέτρων ούτε εκείνη μπορεί να ταξιδέψει για να είναι κοντά του. Έτσι λοιπόν, ούτε αρνάκι έφαγε, ούτε κοκορέτσι, όπως οι περισσότεροι. Μαγείρεψε στην κατσαρόλα της και έφαγε μόνη της ενώ τσούγκρισε μόνη και τα κόκκινα αυγά.

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας πέρσυ δημοσίευσε μία και μοναδική φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια όπου η μικρή της κόρη, Μαρίνα έκανε ποδήλατο. Την Κυριακή του Πάσχα έψησαν και έφαγαν όλοι μαζί. Μάλιστα ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος που ήταν μαζί της δημοσίευσε σε instastory ένα βίντεο από την αυλή και το ανθισμένο δέντρο στον κήπο της Ελένης!

Δείτε τι έκαναν άλλοι επώνυμοι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved