Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η περιπέτεια υγείας και το χειρουργείο!
Showbiz

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η περιπέτεια υγείας και το χειρουργείο!

Μια μικρή περιπέτεια υγείας είχε προσφάτως ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους, έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση κοιλιοκήλης προκειμένου να απαλλαγεί μία για πάντα από το πρόβλημα. Όπως αποκάλυψε σε μήνυμά του στο instagram:

«Woke up like this! Είμαι πολύ καλά, έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο κοιλιοκήλης διότι είχα δύο, ζωή να 'χουν. Πήγαν όλα τέλεια και είμαι στο σπίτι μου ήδη, με μια κοιλιά σαν αβγό πασχαλινό, ολοστρόγγυλη και σέξι! Πολύ σας ευχαριστώ για την επίθεση αγάπης και ενδιαφέροντος! Δεν έχω λόγια! Κι ας ζούμε σε περίοδο πανδημίας και απαγορεύσεων, ένιωσα πως είχα συνέχεια επισκέπτες με λουλούδια, μπαλόνια και αγκαλιές!».

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του είτε εμπράκτως, είτε με τη θετική τους σκέψη, δηλώνοντας πλέον απολύτως καλά στην υγεία του και προσεχώς βέβαια καλύτερα αφού μόλις βγήκε από το νοσοκομείο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε λίγη ώρα αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved