Δήμητρα Ματσούκα: Η viral φωτό με το νεογέννητο μωρό της αδερφής της, Μαρίας
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Η viral φωτό με το νεογέννητο μωρό της αδερφής της, Μαρίας

Η Μαρία Ματσούκα έγινε για πρώτη φορά μαμά! Σε πελάγη ευτυχίας και η θεία του νεογέννητου, Δήμητρα Ματσούκα.

Μεγάλη ήταν η έκπληξη με την ανακοίνωση της αφού κανείς δεν γνώριζε πως η Μαρία θα γινόταν μαμά.

Η όμορφη σχεδιάστρια το αποκάλυψε μέσα από ένα μήνυμά της στο Instagram αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Η ίδια έγραψε στο Instagram της: «Εχθές γεννήθηκε ο γιος μας. Καλωσήρθες μπεμπάκο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου @latzourakis_kostas. Την μαία μου @nicole_roussou.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη! Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Μαρία & Θέμης» και ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο!

Η ίδια μετά τον ερχομό του μπέμπη της, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες, είτε από την περίοδο της εγκυμοσύνης τη, είτε με το μωράκι της.

Μια από αυτές και η φωτό οπού μαζί με την αδερφή της, Δήμητρα κρατούν αγκαλιά το μωράκι.

Δες την φωτογραφία με τις αδερφές Ματσούκα που έχει γίνει viral

Η ίδια απαντώντας στις ερωτήσεις των followers της, αποκάλυψε και τον λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας:

«Στην αρχή είχα σκεφτεί ότι θα το πω μετά το πρώτο τρίμηνο, έπειτα κατάλαβα ότι ένιωθα πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή με το να ξέρει μόνο ο στενός οικογενειακός και φιλικός κύκλος! Απολάμβανα παραπάνω τις στιγμές και ζούσα την εγκυμοσύνη μου στο απόλυτο…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved