Θανάσης Αλευράς: «Είναι μεγάλο γιατρικό να μην ενημερώνεσαι από την τηλεόραση»
Showbiz

Θανάσης Αλευράς: «Είναι μεγάλο γιατρικό να μην ενημερώνεσαι από την τηλεόραση»

O Θανάσης Αλευράς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια.

Υπάρχει ψυχαγωγία στην ελληνική τηλεό­ραση;

Για μένα, το «YFSF» είναι ένα ωραίο και έντι­μο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, χωρίς ίντριγκες, κατινιές και κουτσομπολιά. Τώρα, η ψυχαγω­γία ως έννοια απαιτεί μεγάλη κουβέντα. Νο­μίζω όμως ότι ως λαός έχουμε την τηλεοπτική ψυχαγωγία που μας αξίζει. Γενικά έχουμε ό,τι μας αξίζει: την οικογένεια, το σπίτι, την κυ­βέρνηση, την παιδεία.

Η τηλεόραση σε αφορά ως ενασχόληση. Πα­ρακολουθείς όμως;

Όχι. Δεν μπορώ να κάθομαι στον καναπέ και να παρακολουθώ συνεχώς τηλεόραση. Θα δω μια ωραία ταινία, αν και με δυσκολία κι αυτό. Ειδήσεις, με όλη αυτή την τοξικότητα και την ηδονική χαρά της καταστροφής, δεν βλέπω ούτε κατά διάνοια. Είναι μεγάλο γιατρικό να μην ενημερώνεσαι από την τηλεόραση, ηρε­μεί η ψυχή σου.

Ωστόσο, θέλεις να κάνεις τηλεόραση. Τι είναι αυτό με το οποίο επιθυμείς να ασχοληθείς, η παρουσίαση;

Αν ήταν σε ένα χαρούμενο και διαδραστικό πε­δίο, γιατί όχι; Όμως ακόμη βρίσκομαι στη φά­ση που τελειώνω το «YFSF». Μου έχουν γίνει κρούσεις για τηλεπαρουσίαση γενικότερα, αλ­λά όχι συγκεκριμένα, μόνο αν με ενδιαφέρει ως ιδέα. Παλαιότερα δεν είχα στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο καθώς ήμουν απορροφη­μένος στο θέατρο. Πλέον, όμως, νιώθω πιο σί­γουρος. Περιμένω να δω τι θα αποκαλυφθεί.

Ένα φορμάτ σαν το «Ρουκ Ζουκ» θα σε ενδι­έφερε;

Ναι, αλλά εκεί είναι το κορίτσι μου! (γελάει)

Πιστεύεις πως θα το έκανες καλύτερα από τη Ζέτα;

Όχι βέβαια! Η Ζέτα έχει κεντήσει εκεί και έχει δείξει όλη της τη μαεστρία και την προσωπικότητα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Σε ποιο από τα δύο πεδία την κατατάσσεις εστί;

Δεν έχω τέτοια διλήμματα, έχω πιο αμερικανι­κό τρόπο, σκέψης. Ένας ταλαντούχος άνθρω­πος μπορεί να είναι χαρισματικός σε διάφορα Επίπεδα. Η Ζέτα τα τελευταία χρόνια έχει κά­νει πολύ ωραίο θέατρο, και μάλιστα αθόρυβα, με ησυχία. Για την τηλεόραση γεννήθηκε. Γεν­νήθηκε για να είναι μπροστά στο φακό.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved