Τάνια Μπρεάζου: «Στο θέμα του Κώστα Δόξα, προσπαθήσαμε όλοι να είμαστε αποστασιοποιημένοι»
Showbiz

Τάνια Μπρεάζου: «Στο θέμα του Κώστα Δόξα, προσπαθήσαμε όλοι να είμαστε αποστασιοποιημένοι»

Η Τάνια Μπρεάζου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στο YFSF All Star αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη της, Κώστα Δόξα.

Το YFSF φέτος ξεκίνησε και σταμάτησε αρκετές φορές εξαιτίας διάφορων προβλημάτων. Πιστεύεις ότι θα συνεχιστεί κανονικά;

Η αλήθεια είναι ότι συναντήσαμε διάφορα εμπόδια, κυρίως λόγω κορονοϊού. Εγώ το αντιμετώπισα και πέρσι, όταν το σόου σταμάτησε. Τώρα οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες, γνωρίζουμε περισσότερα για τον ιό και πώς να τον αντιμετωπίσουμε, ενώ τηρούμε όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις. Δεν το βάζουμε κάτω. Είναι ένα σόου που αγαπάμε πάρα πολύ όσοι συμμετέχουμε σε αυτό και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Αγχώθηκες όταν έμαθες ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες ήταν θετικοί στον κορονοϊό;

Δεν αγχώθηκα. Ο Covid-19 έχει μπει στη ζωή μας εδώ και έναν χρόνο. Προσωπικά προσπαθώ να το αντιμετωπίζω ψύχραιμα, φροντίζοντας βέβαια να φοράω τη μάσκα μου συνεχώς και κάνοντας μοριακά τεστ. Το άγχος και ο πανικός δεν νομίζω ότι βοηθούν.

Υπήρξαν όμως και άλλες κακοτυχίες, που δεν είχαν να κάνουν με τον κορονοϊό, διότι τη δεύτερη εβδομάδα αποχώρησε ξαφνικά ο Κώστας Δόξας και λίγο μετά ο Ίαν Στρατής έχασε τον πατέρα του. Και τα δύο είναι λεπτά ζητήματα.

Ειδικά στο θέμα του Κώστα Δόξα, προσπαθήσαμε όλοι να είμαστε αποστασιοποιημένοι. Προσωπικά δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό, γιατί αφορά τους ίδιους και ακολουθείται πια η νομική οδός. Στην περίπτωση του Ίαν προσπαθήσαμε να του συμπαρασταθούμε, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά και ο ίδιος το αντιμετώπισε με μεγάλο επαγγελματισμό.

Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Ίαν να κάνει γύρισμα λίγες ώρες μετά την κηδεία του πατέρα του.

Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλη την κατάσταση. Ξέρεις, σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς που είμαστε θέση του άλλου και να καταλάβουμε πώς νιώθει. Ειλικρινά τον θαύμασα, γιατί όλο τον πόνο τον έκανε ενέργεια. Ήταν πολύ δυνατός.

Με τον Κώστα Δόξα προσπάθησες να επικοινωνήσεις όταν έμαθες τι συνέβη;

Δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Του ευχηθήκαμε όλοι μέσα από μια διαδικτυακή ομάδα που έχουμε να έχει κουράγιο, να δικαιωθεί και να είναι καλά ψυχολογικά.

Υποψήφια για το Αll Star YFSF ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου, που προτίμησε να πάρει μέρος στο Survivor. Εσύ τι θα έκανες στη θέση της;

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα επέλεγα το YFSF γιατί έχει να κάνει με τη μουσική. Το Survivor είναι κάτι άγνωστο για εμένα και στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θα σκεφτόμουν να κάνω. Δεν είναι μόνο οι συνθήκες διαβίωσης, που είναι τρομερά δύσκολες, είναι και που δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω καθόλου με τους δικούς μου ανθρώπους. Εδώ στο X-Factor έλαβα μέρος και η μητέρα μου, που μένει στην Αγγλία με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε αν έφαγα κι αν κοιμήθηκα καλά.

Στο Survivor συμμετέχει και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον οποίο ήσασταν πέρσι στο YFSF. Ζήτησε τη συμβουλή σου πριν πάρει την απόφαση να πάει οτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Με τον Ηλία δεν έχουμε μιλήσει μετά το τέλος του YFSF. Μόνο μηνύματα ανταλλάξαμε το περασμένο Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Δεν είχαμε άλλη επικοινωνία.

Αυτή είναι και μια απάντηση στις φήμες που σας ήθελαν ζευγάρι.

Τις έχω ακούσει κι εγώ αυτές τις φήμες, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με τον Ηλία κάναμε παρέα, όπως και με όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε πέρσι στο σόου.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved