Τάνια Μπρεάζου: Αποκαλύπτει όλα αυτά που θέλει να έχει ο ιδανικός σύντροφός!
Showbiz

Τάνια Μπρεάζου: Αποκαλύπτει όλα αυτά που θέλει να έχει ο ιδανικός σύντροφός!

H Τάνια Μπρεάζου σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον έρωτα αλλά εξομολογήθηκε τι την κολακεύει σε έναν άντρα. Πώς έχει φανταστεί τον ιδανικό σύντροφο;

Έχεις σχέση αυτή την περίοδο;

Όχι, είμαι μόνη μου. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Προς το παρόν είμαι ερωτευμένη με τη μουσική! (Γελάει.)

Πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό σύντροφο;

Θα ήθελα να είναι ειλικρινής και να έχει χιούμορ. Η εξωτερική εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ. Για μένα το μέσα είναι που μετράει…

Δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς το καλογυμνασμένο σου σώμα. Δυσκολεύτηκες να το αποκτήσεις;

Είμαι ένα κορίτσι που στο σχολείο είχα παραπανίσια κιλά. Στη Γ’ Λυκείου ήμουν 75 κιλά. Τώρα είμαι 57 – και ήμουν ένα κορίτσι που δεν είχε γυμναστεί ποτέ. Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η γυμναστική απέκτησα άλλη ενέργεια, άλλη διάθεση και νιώθω πιο υγιής.

Βλέποντας σε να ερμηνεύεις στο YFSF με τόσο πάθος τη Σκλάβα και το Έρωτά μου ανεπανάληπτε, σκέφτεται κανείς ότι πρέπει να έχεις βιώσει έντονα τον ερωτικό πόνο.

Πριν ερμηνεύσω αυτά τα δύο τραγούδια προσπάθησα να μπω στην ιδιοσυγκρασία αυτής της γυναίκας (σ.σ. Τζένη Βάνου). Με βοήθησε πολύ και η Σόφη Ζαννίνου, η δασκάλα της υποκριτικής, που τη γνώριζε προσωπικά και μου μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον έρωτα και τους συντρόφους της. Δέκα λεπτά πριν ανέβω στη σκηνή, κάθισα μόνη μου στα παρασκήνια και είπα: «Αυτή τη στιγμή δεν είσαι η Τάνια. Είσαι η Τζένη, που έχει πονέσει και έχει πληγωθεί αφάνταστα». Και μόνο αυτή η σκέψη μου έφερε δάκρυα στα μάτια.

Δηλαδή το σώμα που βλέπουμε τώρα είναι αποτέλεσμα προσπάθειας των τελευταίων ετών;

Ναι. Μέχρι και το 2018 δεν είχα σηκώσει ούτε βαράκι. Έτρεχα πού και πού, περπατούσα, αλλά δεν είχα ποτέ ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Στο X-Factor ήμουν σχετικά αδύνατη γιατί με τις καθημερινές πρόβες δεν προλάβαινα να φάω. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, πήρα κάποια κιλά, μέχρι που το 2018 ξεκίνησα να γυμνάζομαι γιατί ήθελα να μπορώ να έχω αντοχές όταν χόρευα. Αυτό για ένα κορίτσι που δεν γυμναζόταν και είχε συνηθίσει να τρώει junk food ήταν αρκετά δύσκολο. Τώρα πια γυμνάζομαι εντατικά, προσέχω να μην τρώω λιπαρές τροφές, αλλά επιτρέπω στον εαυτό μου να φάω και το γλυκάκι μου. Στην αρχή δυσκολεύτηκα αρκετά, γιατί υπήρξε περίοδος που δεν είχα ούτε μία ελεύθερη μέρα στη διατροφή μου.

Βλέποντας φωτογραφίες σου από το σχολείο και τώρα, ποια εκ­δοχή σου προτιμάς;

Μου αρέσουν και οι δύο. Μου αρέσει η αθωότητα που βλέπω στις παιδι­κές φωτογραφίες. Αλλά μου αρέσει και π πιο επαγγελματίας Τάνια, που βάζει στόχους και προσπαθεί να τους κατακτήσει.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved