Άρης Αργυρόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες του είναι πιο εντυπωσιακές απ’ ό,τι νομίζεις!
Showbiz

Άρης Αργυρόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες του είναι πιο εντυπωσιακές απ’ ό,τι νομίζεις!

Θα ξετρελαθείς με τις νέες φωτογραφίες του Άρη Αργυρόπουλου, του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου!

Ο Άρης Αργυρόπουλος έγινε 19 χρονών και… είναι ένας κούκλος! Είναι λάτρης του instagram και δημοσιεύει μοναδικές φωτογραφίες!

Ο Άρης έχει ένα χρόνο διαφορά από τον αδερφό του Νικήτα και μοιάζουν αρκετά!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου υπήρξε παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου και απέκτησαν δύο γοητευτικούς γιους! Μπορεί να χώρισαν όμως πια η Μαρία και ο Δημήτρης έχουν άριστες σχέσεις και παραμένουν δυο καλοί φίλοι και μάλιστα όταν και τα δυο παιδιά τους πήγαν φαντάροι τους επισκέφτηκαν μαζί στο στρατό.

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε αναφέρει για τα παιδιά της που πήγαν φαντάροι: «Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάνε στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται… Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακή ότι πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα… Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ… Δεν πήγαμε να τους ψωνίσουμε, πήγαν μόνοι τους… Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν, την επόμενη Κυριακή πήγαμε για λίγο και ξαναπήγαμε και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ»!

Ο Άρης Αργυρόπουλος μεγαλώνει και είναι ένα γοητευτικό αγόρι και μοιάζει πολύ στον υπέροχο μπαμπά του, Δημήτρη!

Δες τις νέες μοναδικές φωτογραφίες που ανήρτησε πρόσφατα σε insastories και θα ξετρελαθείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved