Μαρτάκης για Αναστασοπούλου: «Ήξερα από παλαιότερες κουβέντες μας πως της είχε συμβεί κάτι άσχημο»
Showbiz

Μαρτάκης για Αναστασοπούλου: «Ήξερα από παλαιότερες κουβέντες μας πως της είχε συμβεί κάτι άσχημο»

Ο Κώστας Μαρτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες και για την καλή του φίλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πώς αντιδράς εσύ σε έναν χωρισμό, με ψυχραιμία ή ένταση;

Γενικά το παλεύω, δεν το αφήνω εύκολα, διεκδικώ τον άλλο, αν μιλάμε για μια ουσιαστική, σημαντική σχέση. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Μέχρι σήμερα οι σχέσεις μου ήταν λίγες και μεγάλες σε διάρκεια.

Και αν σε διεκδικήσει ο άλλος; Θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία;

Αναλόγως τι έχει προηγηθεί. Πιστεύω πως όλοι είμαστε ατελείς, κάνουμε λάθη. Πρέπει και να ζητάμε και να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες.

Τι μπορεί να είναι για σένα ένας σοβαρός λόγος χωρισμού;

Πολλά πράγματα. Η απιστία, ας πούμε. Αν και όσο μεγαλώνω πιστεύω πως κι αυτό ακόμα μπορεί να συμβεί σε όλους. Δεν είμαι πια τόσο απόλυτος.

Με τους παλιούς σου έρωτες κρατάς επαφές; Γίνεσαι φίλος μετά;

Όχι! Όσο πολιτισμένα και αν χωρίσεις, όταν τελειώσει κάτι, τελειώνει. Δεν θέλω μετά να βγαίνουμε για καφέ και να μιλάμε για τα προ­σωπικό μας. Τόση «Σουηδία» δεν την αντέ­χω.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο γύρισμα του βιντεοκλίπ;

Καταπληκτική! Γνωριζόμασταν από παλιά, είχαμε δουλέψει μαζί και στην Παριζιάνα στο θέατρο. Ήξερα ότι θα ήταν ιδανική για το κόνσεπτ γιατί στο βίντεο κλιπ υπήρχαν σκηνές με ένταση, σωματική επαφή - σε ένα ζευγάρι χωρίς χημεία οι σκηνές του καβγά μπορεί να έβγαιναν αστείες. Άσε που με ψιλοαπείλησε και με αντίποινα σε περίπτωση που δεν έπαιζε! (Γελάει.)

Το τελευταίο διάστημα η Πηνελόπη μίλησε με θάρρος για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη. Είχατε μιλήσει ποτέ για αυτό;

Ήξερα αόριστα από παλαιότερες κουβέντες μας πως της είχε συμβεί κάτι άσχημο, αλλά δεν είχα ζητήσει να μου μιλήσει για αυτό με λεπτομέρειες. Δεν είμαι άνθρωπος που θα επιδιώξει να εισχωρήσει σε τόσο προσωπικά θέματα.

Άκουσα σε πρόσφατη συνέντευξή σου να λες πως εσένα δεν σου συνέβη ποτέ κάτι παρόμοιο. Και δυσκολεύομαι να το πιστέψω…

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ίσως να υπήρξα τυχερός. Ίσως, πάλι, να είχε να κάνει με τον χαρακτήρα μου, με τη στάση μου. Μπορεί να είμαι κοινωνικός, γελαστός και ευχάριστος στη συναναστροφή, όμως όποιος με γνωρίζει λίγο καλύτερα καταλαβαίνει ότι έχω όρια που δεν επιτρέπω σε κανέναν να τα ξεπερνάει.

Πιστεύεις ότι θα υπάρχει κάθαρση; Θα αλλάξει κάτι;

Εύχομαι να αλλάξει. Εύχομαι όλος αυτός ο πόνος, π αγωνία των ανθρώπων που βγήκα μπροστά και εξέθεσαν τα τραύματα τους να μην πάει στράφι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved