Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φωτό από το δωμάτιο του γιου του! Είναι ονειρικό!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φωτό από το δωμάτιο του γιου του! Είναι ονειρικό!

Πολύ σύντομα, ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς και φυσικά οι προετοιμασίες για την υποδοχή του όπως του αρμόζει δίνουν και παίρνουν. 

Ο 36χρονος μάγειρας, ο οποίος προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ κρατούσε καλά κρυμμένη την ευτυχία που βιώνει. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο μάθαμε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα του γνωρίζουν τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί της μοναδικές στιγμές, αλλά σέβονται την επιθυμία του να μη δημοσιοποιεί ό,τι έχει σχέση με τα προσωπικά του.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή: «Φορτώνει» και κάνοντας «Swipe Up» στη φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Άκη Πετρετζίκη και συγκεκριμένα η συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» και έτσι με αυτό τον μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσε ο ίδιος το ευχάριστο γεγονός!

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τα ευχάριστα!

Ευχάριστα που όπου να 'ναι θα φτάσουν και ο ίδιος πραγματικά κάνει κάθε ετοιμασία για να υποδεχτεί κατάλληλα τον πρίγκιπά του, ή όπως ο ίδιος αρέσκεται να αποκαλεί, ο Akis Junior. Σήμερα, ο γνωστός σεφ ανέβασε και τις πρώτες φωτό από το παιδικό δωμάτιο που είναι πραγματικά ονειρικό. Σε γκρι, καφέ ανοιχτό και σιέλ αποχρώσεις με κατάλευκα έπιπλα, το παιδικό δωμάτιο είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφο. Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved