Ευτυχία Φαναριώτη: «Είχα πιάσει…πιάτο μια εποχή και κράτησε για πολύ καιρό»
Showbiz

Ευτυχία Φαναριώτη: «Είχα πιάσει…πιάτο μια εποχή και κράτησε για πολύ καιρό»

Η Ευτυχία Φαναριώτη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων για την δύσκολη περίοδο που πέρασε κατά τη διάρκεια της εφηβείας αλλά και αργότερα.

Πότε θεώρησες ότι έπιασες… πάτο στη ζωή σου;

Πιάτο είχα πιάσει μια εποχή, με την εφηβεία μου, αλλά και μετά, που μου κράτησε πάρα πολύ καιρό, μη σου πω ότι κρατάει καλά ακόμα αυτή η εφηβική διάθεση. Είχα φτάσει σ' ένα τέλμα, σ' ένα αδιέξοδο, όπου πίστευα ότι δεν με αγαπούν οι δικοί μου, ότι είμαι μόνη μου. Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία.

Τι σε είχε φέρει στο σημείο αυτό;

Η δύσκολη εφηβεία, ταλαιπώρησα τους δικούς μου, αλλά με ταλαιπώρησαν κι εκείνοι, δεν με καταλάβαιναν, ούτε εγώ αυτούς. Τώρα έχουν ξεπεραστεί όλα. Ήταν από την ηλικία των 15 και για 15 χρόνια μετά, ήμουν έφηβη, κι ακόμα έφηβη είμαι... Οπότε περισσότερο από 10 χρόνια θεωρούσα ότι ήμουν μόνη μου, ότι δεν με αγαπούν οι δικοί μου, ότι δεν νοιάζονται για μένα, όπως κι εκείνοι από τη μεριά τους νόμιζαν ότι κάνω τη ζωή μου, δεν ενδιαφερόμουν γι' αυτούς. Τώρα αυτό λύθηκε και τώρα είμαστε σαν μωρά, τέτοια τρυφερότητα κι αγάπη. Η ζωή μου τα έδωσε πίσω, τα συναισθήματα που στερήθηκα, πολλαπλάσια, αλλά ήταν μια δύσκολη εποχή, που είχε να κάνει με τα δικά μου ψυχολογικά. Με τον μπαμπά μου είχα πολύ περίεργη σχέση. Τώρα μιλάμε τρείς φορές τη μέρα με τους δικούς μου, ενώ υπήρχαν εποχές που μιλούσαμε μια φορά τον μήνα.

Είχες μια παρατεταμένη εφηβεία...

Μεγάλο θέμα, δεν ήθελα ούτε να τους βλέπω, -δεν ήθελα επαφές, δεν είχαμε επικοινωνία εξ' αρχής, κι αυτό- άρχισε να γίνεται και να μεγαλώνει με την εφηβεία.

Το να έχει κάποιος ηθοποιός παραπάνω κιλά ή λιγότερα, να είναι κοντός ή ψηλός, να φοράει γυαλιά ή όχι, είναι πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα για την εικόνα και τους ρόλους;

Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι πλεονεκτήματα, η ομορφιά είναι πλεονέκτημα στην τέχνη. Οι έξυπνοι ηθοποιοί και με τα "μειονεκτήματα" τους, χοντρός, κοντός, φαλακρός, "γυαλάκιας", αυτό το έκαναν προτέρημα. Όσον αφορά εμένα, που έχω πάρει πάρα πολλά κιλά από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα, δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα το βάρθο για το θέατρο.

Πώς είσαι με την εικόνα σου;

Δεν έχω θέμα... Το θέμα μου είναι αισθητικό, θα ήθελα να είμαι αδύνατη, δεν κάνω τίποτα, δεν κάνω κάτι γι' αυτό. Δεν με δεσμεύει στους ρόλους, ούτε μου αφαιρεί, αυτό που κάνω δεν είναι μια χοντρή, είναι μια ηρωίδα. Δε με απασχολεί αυτό καθόλου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή μου, ευγνώμων γι' αυτά που μου έχουν προσφερθεί, έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, κι η ζωή μου τα φέρνει πίσω. Έχω αγωνιστεί στη δουλειά αυτή, είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα, πρέπει να έχεις συνέχεια δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει, κι εγώ ζω από αυτή τη δουλειά, ευτυχώς. Πάντα περιμένω τα καλύτερα...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved