Μιμή Ντενίση: «Όταν αντιλήφθηκα πόσο βασανίζονταν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, έκλαιγα»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Όταν αντιλήφθηκα πόσο βασανίζονταν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, έκλαιγα»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Μιμή Ντενίση, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι όταν αντιλήφθηκε πόσο βασανίζονταν άνθρωποι που ήταν κοντά της, έκλαιγε.

Να μιλήσουμε για το μεγάλο θέμα των κακοποιήσεων στο χώρο του θεάματος;

Ο καλλιτεχνικός χώρος -που είναι πάντα και πρωτοπόρος- μπορεί να πόνεσε και να πίκρανε όλους εμάς που είμαστε μέρη του, αλλά αποτελεί και ένα φωτεινό παράδειγμα γιατί υπάρχουν εκατοντάδες επαγγελματικοί χώροι όπου οι άνθρωποι έχουν υποστεί πολύ μεγαλύτερη κακοποίηση η οποία δεν αποκαλύπτεται ποτέ. Επειδή δεν έχουν δημόσιο λόγο, δεν θα μιλήσουν στην τηλεόραση ή στα έντυπα.

Σας έχουν σοκάρει τα γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν;

Κανείς δεν γνώριζε ότι γίνονταν τόσα πράγματα. Αν τΐα ήξεραν, θα τα αποκάλυπταν. Με στενοχώρησαν και με κατέθλιψαν αυτά τα γεγονότα. Την περίοδο της μεγάλης έντασής τους, ειδικά όταν αντιλήφθηκα πόσο βασανίζονταν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, έκλαιγα. Σκεφτόμουν «μα, γιατί δεν μου είπαν κάτι για να τους βοηθήσω;».

Πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάθαρση στο χώρο του θεάτρου έπειτα από όλες αυτές τις καταγγελίες;

Το κίνημα Μe Τοο δεν αφορά μόνο το θέατρο, αλλά και τον αθλητισμό, τα πανεπιστήμια, όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Απλώς, ο χώρος του θεάτρου φαίνεται. Δεν ξέρω αν η λέξη «κάθαρση» είναι σωστή, γιατί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, αδύναμους, εργασιακές ανάγκες. Πιστεύω όμως ότι οι άνθρωποι πλέον θα είναι πιο πρόθυμοι να μιλήσουν, δεν θα φοβούνται να βγάλουν στο φως ό,τι συμβαίνει, είπε η Μιμή Ντενίση στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved