Οικονομάκου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φωτογραφίζει το υπέροχο σαλόνι της
Showbiz

Οικονομάκου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φωτογραφίζει το υπέροχο σαλόνι της

Αθηνά Οικονομάκου: Η μεγάλη στιγμή της γέννας πλησιάζει και η ηθοποιός απολαμβάνει τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού της.

Διανύει σίγουρα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Αθηνά Οικονομάκου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για την καθημερινή σειρά, Έλα στη θέση μου.

«Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνη της, ενώ πλέον μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Η ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα είναι αρκετά προσεκτική, ενώ παραμένει εντός σπιτιού με την οικογένειά της. Μέσα από το νέο της insta story η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε το υπέροχο σαλόνι του σπιτιού της.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved